Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora elvárás lenne, hogy a fiúk előreengedjenek az ajtóban?
2018-ban élünk, nehogy már problémát csinálj belőle, hogy nem engednek előre mindenhová. Neked valami kényszeres cselekvésed mindenhová elsőnek bemenni?
Persze én is szoktam előreengedni lányokat/nőket, de ezt pusztán jófejségből teszem, nem érzem úgy, hogy ezt nekem "kötelező" lenne csinálnom.
Van is ehhez egy rohadt ciki sztorim. Két férfi ismerősömmel és egy nővel sétáltunk együtt épületről épületre, több ajtón keresztül mentünk, több filtbe beszálltunk stb. és szerintem teljesen érthetően nem arra figyeltem, hogy feltétlenül MINDEN ajtón előreengedjem a nőt, hanem ahogy kijött a lépés/kényelmesebb volt. Na és olyan hisztit levágott ezen a nő, hogy én mekkora bunkó vagyok, hogy nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
(Miközben ezt leírtam eszembe jutott az is, hogy egy volt kolleginám meg konkrétan azért cseszett le, mert mindenhol előreengedtem. Szerinte ez idegesítő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!