Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkora elvaras hogy az elso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora elvaras hogy az elso kerdes ne a "Szuz vagy meg? "legyen hanem esetleg a "Milyen szinu a szemed"?

Figyelt kérdés

Mielott belecsapok leszogeznem hogy NEM a neten keresem az igazit :D De neha jo beszelgetni.

Nagyon remelem hogy ezzel a problemaval nem vagyok egyedul.Aki meg kotozkodni jon ide,megkernem hogy tartsa meg maganak. :)

Elkeserito hogy az elso kerdes (Persze a megszokott tiszteletkorok utan... :D) hogy "Szuz vagy meg"? "Szoktal masztizni?" stb.

Persze biztosan van kivetel,de meg nem talalkoztam vele.

Maradi dolog hogy en a "Mi a kedvenc viragod?" "Mit csinalsz szivesen?" Kerdeseket partolom? :D

A magam 14 evevel eleg fiatal vagyok.Tudom.

Most tolhatnam az "Erettebb vagyok a koromnal" dumat.De felesleges :D

Koszonom a normalis valaszokat! :)

2017. aug. 22. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hagyd még, ráérsz. Majd lesznek normális emberek is körülötted.
2017. aug. 22. 14:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A srácokat általában nem a beszélgetési vágy hajtja a neten. Gondolom, erre akkor már rájöttél. Ezzel együtt, ha csupa ilyen bunkóval találkozol, akkor valószínűleg rossz weboldalon próbálsz beszélgetőtársra lelni.
2017. aug. 22. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindig azzal indítanak hogy "camszex?" se bemutatkozás se semmi.
2017. aug. 22. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk manapság van egy pár fiatal, akik a fejlett technológiák miatt nem igazán tudnak személyes kapcsolatokat ápolni, nem tudnak ebbe belerázódni, így inkább interneten keresztül próbálkoznak, és nem hinném, hogy mindenki erre hajtana. Bár ez személyes vélemény, de na. Tudom, hogy szar a mai generáció:D
2017. aug. 22. 14:20
 5/11 DollarDog ***** válasza:
Igazábol az a gond hogy azokat a srácokat fogod ki akik csak az egy éjszakásra mennek! A normális srécokbol a neten kevés van akik ilyenekre rákérdeznek! De van abból is csak ki kell fognod azokat! :D
2017. aug. 22. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem nagy elvárás. De legalább tudod, hogy kikre nem kell pazarolnod az idődet.

Egyébként ez mindig is így volt. Kb. 15 éve cseteltem sokat. Akkor is tele volt a net kiéhezett pasikkal, akik minden nőnek ilyeneket írogattak.

2017. aug. 22. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert gondolom azért fiatalokkal beszélgetsz. Sajnos (mondjuk nem sajnos, mert valamilyen szinten természetes dolog), ilyenkor kezdenek el nagyon érdeklődni a szex iránt, meg minél hamarabb szeretnének szexuális partnert. Abban a korban vannak, amikor sajnos a farkuk irányítja őket. Meg menőnek érzik egymás között, hogy ilyenekről beszélnek egy csajjal. Majd felnőnek, addig meg hátha találsz 1-2 normálisat, akit nem csak a szex érdekel.
2017. aug. 22. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:

7: Nemcsak a fiatalok ilyenek. 40-50-es korosztályban is rengeteg ilyen van. Mondjuk eleve csak ezért neteznek is.

Sokan társkeresőre is csak szexért járnak.

2017. aug. 22. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Felre ertes ne essek,vannak barataim :D A valo vilagban is.

De tipikusan az az ember vagyok aki szert uj baratokat szerezni :D Es ez a mai vilagban nehez.Bar lehet csak nekem... :D

2017. aug. 22. 14:49
 10/11 anonim válasza:
Legalább tudod, kivel nem érdemes tovább beszélgetni? Bár lehet adni még annyi esélyt, hogy hogy reagál olyan kitérő válaszokra, hogy "Miért fontos ez most neked?"
2017. aug. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!