Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora elvaras hogy az elso kerdes ne a "Szuz vagy meg? "legyen hanem esetleg a "Milyen szinu a szemed"?
Figyelt kérdés
Mielott belecsapok leszogeznem hogy NEM a neten keresem az igazit :D De neha jo beszelgetni.
Nagyon remelem hogy ezzel a problemaval nem vagyok egyedul.Aki meg kotozkodni jon ide,megkernem hogy tartsa meg maganak. :)
Elkeserito hogy az elso kerdes (Persze a megszokott tiszteletkorok utan... :D) hogy "Szuz vagy meg"? "Szoktal masztizni?" stb.
Persze biztosan van kivetel,de meg nem talalkoztam vele.
Maradi dolog hogy en a "Mi a kedvenc viragod?" "Mit csinalsz szivesen?" Kerdeseket partolom? :D
A magam 14 evevel eleg fiatal vagyok.Tudom.
Most tolhatnam az "Erettebb vagyok a koromnal" dumat.De felesleges :D
Koszonom a normalis valaszokat! :)
2017. aug. 22. 14:09
11/11 DollarDog válasza:
#9 nem nehéz, csak tudni kell hogyan csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!