Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora elvárás lenne, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora elvárás lenne, hogy a fiúk előreengedjenek az ajtóban?

Figyelt kérdés
A mi osztályunkban bunkók a fiúk, mindig előre nyomulnak stb. Amig az evfolyamon van egy osztaly, ahol a fiuk meg akkor is elore engedik a lanyt, ha latjak, hogy eppen mogottuk megy.. vagy amikor kinyilik az ajto kb vegigvarjak, hogy az osszes lany bemenjen... Hozzatennem ott tobb a lany, mig nalunk kevesebb. Ez ekkora elvaras lenne nalunk is?

2018. febr. 22. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert ezek a fiúk még legtöbbször gyerekek belülről, éretlenek. Én is rengetegszer tapasztaltam ezt a gimiben. Talán a gimi utolsó évében vettem észre, hogy kezdenek néha udvariasak lenni a fiúk. Aztán ha egyetemre kerülnek, akkor megváltozik bennük valami, legalábbis a többségben, ott már szinte mindegyik fiú mindig udvarias volt :)
2018. febr. 22. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
És ezt nem csak az ajtóban való előreengedésre értem, hanem úgy alapvetően az udvariasságra gondolok.
2018. febr. 22. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Hát figyelj... Magyarországon ez divat, de pl Amerikában pofánvágnák azt a fiút aki ilyen szexista (de komolyan)
2018. febr. 22. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én meg lány létemre a srácokat/lányokat/bácsikat/néniket/kutyákat/törpéket/mindenélőlénytazuniverzumban simán előre engedem, idegen helyen meg én megyek be elsőnek (kíváncsiság az oka)

XD

15/L

2018. febr. 22. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ahol elősorban kolléga vagy, és nem női minőségedben vagy ott...?:) Amúgy szerintem is tök fölösleges ez; aki előbb odaér az ajtóhoz, simán az megy be előbb; a szünetek amúgy sem túl hosszúak, ne raboljuk még ezzel is egymás idejét, hogy most ki enged előre kit; szerintem ez sokkal gördülékenyebb úgy, ha érkezési sorrendben haladunk át az ajtón, és ennek semmi köze a bunkósághoz. Ha pont egyszerre értek oda, szerintem akkor van az, hogy mondja, hogy "Tessék", és mutatja, hogy menjél. De akkor sem kötelessége. Ha épp jól esik neki, vagy mert olyan napja van. De ha pl fél méterrel előrébb van ő, nem fog bevárni, mert neki is menni kell a dolgára. Kipakolni a cuccokat, átnézni a tananyagot, reggelizni, wc-zni esetleg, belőni a séróját, átöltözni tesire; vagy fölérni a bejárathoz képest ellenkező oldalán a második emeleten folyosó legvégén lévő termébe az épületnek. Szóval nekem teljesen úgy észszerű, hogy érkezési sorrendben; ilyennel , hogy előreengedjen, max akkor kell foglalkozni, amikor tényleg pont egyszerre mennétek/nek be, akkor tényleg lehet lányoké az elsőbbség, követhetjük ezt az elvet. De akkor se kötelező, de ari fiúk olyankor előre engedik a lányokat; mármint nem konkrétan előre, hanem elsőbbséget adnak, előnyben részesítik, mert cukik. De szerintem ez végülis talán már nem annyira illendőség kérdése. Meg pl mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy ha bevág valaki eléd , akkor minél gyorsabban le akar ülni, mert belenyilallt a lábába a fájdalom, és mindjárt eldől. Esetleg lehet, hogy pl rohant a buszhoz, és jobban kifáradt mint te, és még nem tudta addig kipihenni, lehet, hogy még a megállótól is futott oda. Ja és most tényleg lehetne mondani, hogy aki fáradt, vagy sebesült neadjisten, akkor az pont, hogy lassabb, mert le van gyengülve; de olyankor is van, amikor futni kell. De mondjuk az pl nem járja , hogy fellök,de ilyet feltételezem nem csinálnak.
2018. febr. 22. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudod, milrt engedik elöre a fiúk a lánYokat? Mert addig is nézhetik a seggét ;)
2018. febr. 25. 11:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem azért engedjük előre a másikat mert elvárják ez egy erény amit bárki megszerezhet magának
2018. febr. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!