Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?
"Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar"
Tehát mindenki szükségletét kielégízlted, kivéve a sajátodat.
Mit mond a férfi, amikor egyenesen rákérdezel erre?
Akkor szakítás. Nem egyeznek a szükségletek és le vagy rázva egy ilyen mondattal.
Ott valami más van.
4#
Csak tudod nem értem a ferfiakat. Annyira akart. Annyira tervezett velem! Végül fel éve úgy döntöttem hogy igen őt szeretném az eletembe mint ferfit. Akkora terveket szőtt, hogy együtt fogunk élni....azóta fel év eltelt és azt se tudom kik q gyerekei. Mikor mondtam neki hogy ismerősök kérdik hogy jövök ki a gyerekiddel akkor nem merem elmondani hogy azt se tudom kik ők. Erre megjatsza hogy nem érti mi a problemam. Mások fel év alatt mar osszekoltoznek. Engem zavar mert így azt érzem mintha kettős élete lenne. Vagyok én és vannak a gyerekei és kesz
Én komoly kapcsolatra vágyom akivel osszekoltozunk és ezt tudja pedig
Allitasa szerint ő is
Ahhoz képest fel év alatt oda nem jutottunk el ha gyerekei otthon vannak odamehessek. Telefonon is kiegyensúlyozott úgy hív fel
Hány évesek azok a gyerekek?
Ha komoly kapcsolatot akarna, akkor nem titkolna el. Fel év után azért illene bemutatnia. A gyerekek még a létezésedről sem tudnak.
Hiteget, húzza az időt. Te meg döntsd el, hogy akarsz így élni, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!