Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?
Igazából 3 lehetőséged van szerintem:
1) Jól érzed vele magad így. Szexeltek, csináltok közös programokat, kirándultok, egymásnál alusztok hetente többször stb.
2) Neked ez kevés, összeköltözést, majd házasságot akarsz, x időn belül. Ez megtörténhet nálad, ez esetben ő oldja majd meg a találkozókat a gyerekeivel ahogy akarja, vagy nála, ez esetben is neki kell lerendeznie a gyerekeivel, hogy mostantól te ott laksz, vagy mennek így vagy sehogy, illetve ő tudja látogatni a gyerekeit nélküled.
3) Az 1-es neked nem elég, a 2-esbe ő nem megy bele --> szakítasz.
Szerintem komolyak a szándékai. Hogy a gyerekei nem akarnak megismerni, annak az egészhez semmi köze.
A saját vérszerinti nagyapámmal nem találkoztam haláláig. Anya azt mondta, 18 év felett én döntöm el, kivel tartom a kapcsolatot. Ez szerintem minden felnőttre igaz.
Nem értem, miért kell föltétlen bemutasson a gyerekeinek?
Miért kell mindig valamin fennakadni?
Mit nyernél ezáltal, ha bemutatna?
Biztos tapintatos a gyerekeivel, akik még nem dolgozták fel az anyjuk halálát.
Mire vágysz, hogy vághasd a képükbr hogy “az idő telik pajtikáim, anyátok mar a föld alatt, itt volt az ideje, hogy előkerüljek, az apátok új baratnője. Hajbókoljatok!”
Nem értelek tényleg.
A kapcsolatokhoz idő kell. Megszokáshoz mindenhez, nem lehet siettetni semmit es nem is erdemes.
Majd ha bemutat a gyerekeinek, majd mas dolgon fogsz fennakadni, hogy nem nyalják a valagad eleget.
Szerintem neked is es nekik is így a jó hidd el, hogy nem találkoztok.
Tisztára fölösleges.
Én nem nyaggatnám ezzel. A gyerekei lehet, hogy keményfejűek és makacsok. Nem akarja, hogy a gyerekei megbántsák az új kapcsolatot, akit ők csak afféle kvázimostohanyának gondolnak.
Ezzel a fosztorgatásos forszírozással csak őrlődtetni lehet a pasit. Én pl a pasi nevében is kikérném magamnak, hogy kutya huzakodó rongy szerepet osszanak rám. Nagyon utálom az ilyen válaszútra kényszerítést, örlődtetést, sarokbaszorítást. Már csak azért is, mert a kapcsolat így is tud működni. Jogos az igénye a nőnek is, de ez, ha nem jön össze, nem szakítóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!