Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyak a szándék...

Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok. 50- hez kozel mindketten. Ő özvegy. /pár éve már sajnos/ Amit felnőtt gyerekei nehezen dolgoznak fel. Másfél évig ostromolt mielőtt beadtam a derekam. Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar! Azota naponta jön fel hozzám. Visz kirándulni. Segítőkész, tisztelettudó ferfi. A fél év alatt egyszer elvitt a szüleihez. Szimpatia volt mindket részről. A gyerekeinek viszont ezidáig nem mutatott be. A jelenletukbe fel sem hiv engem! Olyankor kimegy a hazbol ha velem beszel telefonon. / szamomra már röhej/ Ha otthon vannak a nagy gyerekei én nem mehetek hozzá. Ellenben én már mindenkinek bemutattam. Ő bármikor jöhet hozzám. Nem tudom már mit gondoljak....kérlek segitsetek
2024. márc. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
88%

Igazából 3 lehetőséged van szerintem:

1) Jól érzed vele magad így. Szexeltek, csináltok közös programokat, kirándultok, egymásnál alusztok hetente többször stb.

2) Neked ez kevés, összeköltözést, majd házasságot akarsz, x időn belül. Ez megtörténhet nálad, ez esetben ő oldja majd meg a találkozókat a gyerekeivel ahogy akarja, vagy nála, ez esetben is neki kell lerendeznie a gyerekeivel, hogy mostantól te ott laksz, vagy mennek így vagy sehogy, illetve ő tudja látogatni a gyerekeit nélküled.

3) Az 1-es neked nem elég, a 2-esbe ő nem megy bele --> szakítasz.

2024. márc. 16. 12:48
 32/66 anonim ***** válasza:
5%
Jó nagy birka vagy!
2024. márc. 16. 12:58
 33/66 anonim ***** válasza:
22%
A te gyerekidröl nem írsz, ök hogy állnak a helyzethez?
2024. márc. 16. 13:09
 34/66 anonim ***** válasza:
85%
Ha neked nem felel meg az együttélés nélküli partnerkapcsolat, akkor szakítasz. De előtte azért gondold meg, hogy biztos jól jársz-e azzal. Valószínűleg sokat nyersz ebből a kapcsolatból. Vagy csak a jövendő élettársat látod benne?
2024. márc. 16. 13:15
 35/66 anonim ***** válasza:
92%
Én azért ennyiből nem ítélkeznék a pasas fölött. Lehet, hogy kiállhatatlanul makacs természetűek a gyerekei, akik képtelenek tudomásul venni, hogy az apjuknak is jár az új élet, hiszen az anyjukat az már nem hozza vissza, ha apjuk cölibátusban éli le a hátralévő életét. De nyilván nem kíváncsi a sok "ő nem az anyám" és "hogy meri betenni a lábát az anyánk szobájába" típusú hebrákolásokra.
2024. márc. 16. 13:26
 36/66 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem komolyak a szándékai. Hogy a gyerekei nem akarnak megismerni, annak az egészhez semmi köze.

A saját vérszerinti nagyapámmal nem találkoztam haláláig. Anya azt mondta, 18 év felett én döntöm el, kivel tartom a kapcsolatot. Ez szerintem minden felnőttre igaz.

2024. márc. 16. 13:34
 37/66 anonim ***** válasza:
13%
Nekem, nagyon gyanús lenne, hogy még a gyerekeinek se akarna bemutatni. Nem kellene, hogy össze járjunk, de, hogy még ne is tudjunk egymásról? Lehet, valami kaméleon, ki tudja hány nő van még az életében, vagy a felesége nem is halt meg, ki tudja, mindenesetre, nem őszinte. És, hogy megbeszélni vele? hát kapásból hazudni fog valamit, én így lennék vele. Meglehetne próbálni nyomozni Fb-n,vagy valahol, de azt hiszem mindenre lenne magyarázat.Szóval lehet érdemesebb lenne ha nem egy ilyen kapcsolatra pazarolni az időt.
2024. márc. 16. 13:36
 38/66 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem, miért kell föltétlen bemutasson a gyerekeinek?

Miért kell mindig valamin fennakadni?

Mit nyernél ezáltal, ha bemutatna?

Biztos tapintatos a gyerekeivel, akik még nem dolgozták fel az anyjuk halálát.

Mire vágysz, hogy vághasd a képükbr hogy “az idő telik pajtikáim, anyátok mar a föld alatt, itt volt az ideje, hogy előkerüljek, az apátok új baratnője. Hajbókoljatok!”

Nem értelek tényleg.

A kapcsolatokhoz idő kell. Megszokáshoz mindenhez, nem lehet siettetni semmit es nem is erdemes.

Majd ha bemutat a gyerekeinek, majd mas dolgon fogsz fennakadni, hogy nem nyalják a valagad eleget.

Szerintem neked is es nekik is így a jó hidd el, hogy nem találkoztok.

Tisztára fölösleges.

2024. márc. 16. 14:00
 39/66 anonim ***** válasza:
77%
Ja es ahogy valaki mondta, nem tudhatod, hogy milyenek a gyermekei, lehet jobban ismeri őket. Es lehet nem lennének veled a legaranyosabbak es az tönkrevágná a kapcsolatotokat, mert megutálnád szep lassan a baratod . Nem kell pandora dobozát feszegetni
2024. márc. 16. 14:02
 40/66 anonim ***** válasza:
94%

Én nem nyaggatnám ezzel. A gyerekei lehet, hogy keményfejűek és makacsok. Nem akarja, hogy a gyerekei megbántsák az új kapcsolatot, akit ők csak afféle kvázimostohanyának gondolnak.

Ezzel a fosztorgatásos forszírozással csak őrlődtetni lehet a pasit. Én pl a pasi nevében is kikérném magamnak, hogy kutya huzakodó rongy szerepet osszanak rám. Nagyon utálom az ilyen válaszútra kényszerítést, örlődtetést, sarokbaszorítást. Már csak azért is, mert a kapcsolat így is tud működni. Jogos az igénye a nőnek is, de ez, ha nem jön össze, nem szakítóok.

2024. márc. 16. 14:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!