Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?
Ennyi idősen kb. az férfitól a komoly szándék, hogy hasonló korú barátnőjével élettársi kapcsolatot tervez, nem pedig házasságot és közös gyereket.
Nyíltan felvállal barátnőjének, szüleinek is tetszel, gyerekeinek meg nem. Nekik sem a személyeddel lehet problémájuk, hanem simán azzal, hogy 50 körüli apjuk jobban tudja támogatni családalapításukat, ha magára kevesebbet költ.
Férfi kevesebbet költ akkor, ha van egy alsóbb osztálybeli szexpartnere, mint ha talál egy neki igazán tetsző nőt (mert akkor elkezdenek utazgatni, ingatlanra, autóra is igényesebb lesz), sőt akár még házasság is lehet a vége.
Ilyen helyzetben férfi tipikusan azt szokta csinálni, hogy a házat eladja, a pénz felét gyerekeknek adja, aztán utána meg már nem hagyja, hogy pofázzanak neki.
46F
19#
Akkor tudnám én ezt a döntést elfogadni, hogy nem mutat be, ha nekem elég lenne így a kapcsolatunk . De én többre vágyom mint sem egy szabadidő partnerrel beerjem . Én egyre elmelyulo kapcsolatra vágyom ami így kivitelezhetetlen
Másfél évig húztad az agyát, és még neked áll feljebb, Te kédelkedsz... besz*rok.
Nyilván a gyerekei előtt ez érzékeny téma.
Mért akarsz ilyen "mániákusan" találkozni a gyerekeivel?
Ha találkozol a gyerekeivel 1 órára, attól fog elmélyülni a kapcsolat?
Valószínű, hogy tudnak rólad, csak nem akarnak találkozni veled!
Nem a pasi nem akar bemutatni, hanem a gyerekek nem hajlandók találkozni veled!
Mit kellene tenni a pasinak?
Reménykedik, hogy előbb-utóbb a gyerekek meggondolják magukat.
Az, hogy te már mindenkinek bemutattad, az a te dolgod, ezt nem neki kell felrónod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!