Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyak a szándék...

Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok. 50- hez kozel mindketten. Ő özvegy. /pár éve már sajnos/ Amit felnőtt gyerekei nehezen dolgoznak fel. Másfél évig ostromolt mielőtt beadtam a derekam. Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar! Azota naponta jön fel hozzám. Visz kirándulni. Segítőkész, tisztelettudó ferfi. A fél év alatt egyszer elvitt a szüleihez. Szimpatia volt mindket részről. A gyerekeinek viszont ezidáig nem mutatott be. A jelenletukbe fel sem hiv engem! Olyankor kimegy a hazbol ha velem beszel telefonon. / szamomra már röhej/ Ha otthon vannak a nagy gyerekei én nem mehetek hozzá. Ellenben én már mindenkinek bemutattam. Ő bármikor jöhet hozzám. Nem tudom már mit gondoljak....kérlek segitsetek
2024. márc. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
33%

Ennyi idősen kb. az férfitól a komoly szándék, hogy hasonló korú barátnőjével élettársi kapcsolatot tervez, nem pedig házasságot és közös gyereket.

Nyíltan felvállal barátnőjének, szüleinek is tetszel, gyerekeinek meg nem. Nekik sem a személyeddel lehet problémájuk, hanem simán azzal, hogy 50 körüli apjuk jobban tudja támogatni családalapításukat, ha magára kevesebbet költ.

Férfi kevesebbet költ akkor, ha van egy alsóbb osztálybeli szexpartnere, mint ha talál egy neki igazán tetsző nőt (mert akkor elkezdenek utazgatni, ingatlanra, autóra is igényesebb lesz), sőt akár még házasság is lehet a vége.

Ilyen helyzetben férfi tipikusan azt szokta csinálni, hogy a házat eladja, a pénz felét gyerekeknek adja, aztán utána meg már nem hagyja, hogy pofázzanak neki.

46F

2024. márc. 16. 11:58
 22/66 A kérdező kommentje:

19#

Akkor tudnám én ezt a döntést elfogadni, hogy nem mutat be, ha nekem elég lenne így a kapcsolatunk . De én többre vágyom mint sem egy szabadidő partnerrel beerjem . Én egyre elmelyulo kapcsolatra vágyom ami így kivitelezhetetlen

2024. márc. 16. 11:59
 23/66 anonim ***** válasza:
86%
Ezek az ismerősök csak ismerősök? Mert akkor nyugodtan mondd meg, hogy nem érzed őket olyan közel magadhoz, hogy ilyen mélységekben társalogj velük a magánéletedről. Megsértődnek. Pedig ők a tapintatlanok. A közelebbieknek meg meg lehet mondani, a gyerekek még gyászolják az anyukájukat, nem akarjuk őket terhelni. Majd eljön az ideje annak is. Ugyanis nekik sem lehet lediktálni, mit kellene érezniük. Ők még így éreznek. Ti pedig tiszteletben tartjátok. Ezt így a férfival is meg tudnád beszélni. Aztán majd mond rá valamit. Ha ti ketten jól érzitek magatokat, más gond nincs, akkor azt nézd amit kapsz ettől a kapcsolattól. Ha pedig a hiány nagyobb, akkor ne kínozd magad.
2024. márc. 16. 12:04
 24/66 anonim ***** válasza:
76%

Másfél évig húztad az agyát, és még neked áll feljebb, Te kédelkedsz... besz*rok.

Nyilván a gyerekei előtt ez érzékeny téma.

2024. márc. 16. 12:13
 25/66 anonim ***** válasza:
84%
22, akkor ezt így kell a férfi tudomására hoznod. Hogy ahol most tartotok az neked kevés. Bár az sem lenne jobb, hogy összeköltöztök, a gyerekek meg látványosan utálkoznának veled. Mert ők még nem tartanak ott. Akkor is vége lenne ennek a kapcsolatnak. Érzéseket elvárni nem lehet. Az vagy van, vagy nincs. A pasi lavírozgat közted és a gyerekek között. A gyerekeket fogja választani ha nagyon sürgeted. Nem elvált, megözvegyült.
2024. márc. 16. 12:13
 26/66 anonim ***** válasza:
73%
Fél éve vagytok együtt, az nem komoly kapcsolat. Nem kell még hogy bemutatón a gyerekeinek
2024. márc. 16. 12:25
 27/66 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy nem mutat be a gyerekeinek, nem egyenlő azzal, hogy nem is tudnak a létezésedről. Bocs, hogy ezt mondom, de simán lehet, hogy nem kíváncsiak rád és ezt megmondták az apjuknak is. Ő meg ezt inkább elfogadja, semmint kellemetlen helyzetbe hozzon téged és saját magát is azzal, hogy ellenségesen viselkednek veled. Fél év amúgy is kevés, van, aki a szüleinek se mutatja be a párját ilyen rövid idő alatt.
2024. márc. 16. 12:31
 28/66 anonim ***** válasza:
95%

Mért akarsz ilyen "mániákusan" találkozni a gyerekeivel?

Ha találkozol a gyerekeivel 1 órára, attól fog elmélyülni a kapcsolat?

Valószínű, hogy tudnak rólad, csak nem akarnak találkozni veled!

Nem a pasi nem akar bemutatni, hanem a gyerekek nem hajlandók találkozni veled!

Mit kellene tenni a pasinak?

Reménykedik, hogy előbb-utóbb a gyerekek meggondolják magukat.

Az, hogy te már mindenkinek bemutattad, az a te dolgod, ezt nem neki kell felrónod.

2024. márc. 16. 12:34
 29/66 anonim ***** válasza:
90%
1,5 évig keretted magad, majd most fel év után neked adjuramisten bemutatás, meg összeköltözés kell..ha ő tudott rád várni te is lehetnél türelmesebb
2024. márc. 16. 12:44
 30/66 anonim ***** válasza:
94%
Én még örülnék is, ha nem kell a családjával jópofizgatni. Egy gonddal kevesebb.
2024. márc. 16. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!