Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komolyak a szándék...

Szerintetek komolyak a szándékai az ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már fiatalok. 50- hez kozel mindketten. Ő özvegy. /pár éve már sajnos/ Amit felnőtt gyerekei nehezen dolgoznak fel. Másfél évig ostromolt mielőtt beadtam a derekam. Fél éve beengedtem az életembe, amit annyira vart mar! Azota naponta jön fel hozzám. Visz kirándulni. Segítőkész, tisztelettudó ferfi. A fél év alatt egyszer elvitt a szüleihez. Szimpatia volt mindket részről. A gyerekeinek viszont ezidáig nem mutatott be. A jelenletukbe fel sem hiv engem! Olyankor kimegy a hazbol ha velem beszel telefonon. / szamomra már röhej/ Ha otthon vannak a nagy gyerekei én nem mehetek hozzá. Ellenben én már mindenkinek bemutattam. Ő bármikor jöhet hozzám. Nem tudom már mit gondoljak....kérlek segitsetek
2024. márc. 16. 10:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
0%

Ez a tipikus buta liba akit szomszed sertésnek is be kell mutatni, hogy tudja kit kell kitúrni aztán.

Közben a pasi szeretője ha van, meg meglesz 16 evet mert titkon talakoznak es nincs belevonva a csaladi perpatvarokba es konfliktusokba nem folyik bele, ezért ra se un soha

2024. márc. 16. 14:15
 42/66 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg nem attól fog téged jobban szeretni, hogy bemutat a gyerekeinek. Hidd el. Nem attól mélyül el a kapcsolat. Nem lesz attól kemenyebb erekciója, se elkötelezettebb nem lesz irányodban, ha bemutat nekik. Megkíméled magad egy csomó sittől, es folosleges ciki helyzettől
2024. márc. 16. 14:30
 43/66 anonim ***** válasza:
59%

Ja es lehet több nője van. Özvegyek van, hogy kiélik magukat. A baratom is özvegy volt mar 6 eve es zokogott nekem krokodilkönnyekkel, hogy milyen aldottnak erzi magat, hogy vagyok neki.

Közben kiderult, hogy még minimum egy kapcsolata van mellettem, de ilyen 15 eve tartó szexkapcsolat ami mar a feleseg mellett is megvolt, meg még pár vagina, akikbe néha beleesik, eleg rendszersen de persze tagadta es szent volt.

2024. márc. 16. 14:35
 44/66 Darius- ***** válasza:
91%

42- Vagy fordítva. Lenne olyan, amiről tudnia kéne a kérdezonek. Jellemző erre a kategóriára az egyoldalú vélemény nyilvánítás. Amíg más kategóriákban szinte mindig jókat és hasznosakat olvasok, itt alig. Mindig magatokbol indultok ki, tisztelet a kivételnek.

Pedig mindennek két vagy több oldala van. Dughatod fejedet a homokba. Neked lehet rossz a kapcsolatod a párod szüleivel. A kérdés szempontjából viszont ez nem igaz. Ne alapozzunk spekulaciokra.

2024. márc. 16. 14:56
 45/66 anonim ***** válasza:
27%
Ez azért vicces, mert nekem volt szexkapcsolatom, akivel a szexen kívül semmi más nem volt, és még ő is bemutatott a fiának, lol.
2024. márc. 16. 18:46
 46/66 anonim ***** válasza:
10%
Én mondjuk örülnék a helyedben, mert utálom a gyerekeket :) franc se lenne kíváncsi másvalaki kölykére, amikor még sajátot sem akarok.
2024. márc. 16. 18:49
 47/66 anonim ***** válasza:
74%

46

Huszonéves "gyerekekről" van szó.

2024. márc. 16. 19:55
 48/66 anonim ***** válasza:
19%
Nem is vagy köteles gyerekes férfival összeállni. Nyugi, nekik sem kell egy olyan moslék, aki számára teljesen ismeretlen embereket lekölyköz meg úgy beszél róluk, mint egy darab sz*rról, pusztán azért, mert valakinek a gyerekei. Te is valakinek a “kölyke” vagy. És nem az a baj, hogy nem szereted alapvetően a gyerekeket, hanem ez a szenny, ami itt kiáradt belőled (a moslék csak reakció volt a te stílusodra).
2024. márc. 16. 22:29
 49/66 anonim ***** válasza:
73%
1,5 évig te miért nem akartál járni vele? Lehet most neki kell idő. Vagy hiába várt rád ennyit anynira nem ejtette ámulatba a személyiséged. Lehet idő kell neki is. Vagy csak a te szemszöged számít? Erdekes vagy. Lehet neki meg sok hogy ennyit várt rád és csak fél éve vagyzok együtt de te már össza akarsz bútorozni.
2024. márc. 17. 08:40
 50/66 A kérdező kommentje:

49#

Senki nem beszélt még osszebutorozasrol. Hol írtam én ilyet hogy már azt akarom ?

Annyi fáj csupán hogy fel év elteltével annyira nem vitte előre a kapcsolatunkat hogy bemutasson

..hogy érezzem komolyak a szándékai

2024. márc. 17. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!