Fontosabb a családom, mint a párom jól gondolom hogy ez normális?
#19 Az a komment nálam is kiverte a biztosítékot. Szép gyerekkora lehetett és nagyon szeretheti a szüleit, ha képes ilyet mondani... Azért ez rohadtul nem normális dolog! Egy egészséges, jól funkcionáló családban felnőtt egyén ilyet nem mond!
Egyébként a kérdező nem mondott semmi konkrétat a párjáról. Ha mondjuk együtt vannak kb. egy hónapja, még jó, hogy a családja fontosabb neki. Megint más, ha x éve együtt élnek, vagy házasok. Ilyen esetben én nem tennék különbséget a szüleim és a párom között. De azért az se legyen már normális, ha valaki simán ki is nyírná a szüleit a párja kedvéért.
#2 Ha meg 30-40,stb évesen is “anyucinál” él, akkor meg amiatt szidnátok agyba-főbe….
Egyessel értek egyet, kinek mi.
Azért ez így kevés infó mióta tart a kapcsolat,hová tart stb
Viszont egyszer jártam hasonló cipőben,az akkori barátnőm megharagudott rám mert a haldokló apukám apolását fontosabbnak tartottam mint Őt nyilván mondtam neki hogy cső
Szóval nem mindegy hogy milyenek körülmények
Hát ez nem fekete és fehér... Borzasztó nehéz kérdés.
Ha az embernek a szüleivel nagyon jó a kapcsolata akkor erre nem lehet választ adni. Ez most olyan, hogy kit szeretek jobban, anyumat vagy a férjemet. Nem tudnék választani.
Ez nem így működik. Mindkettő fontos jóesetben, de máshogy.
Meg milyen esetekben? Állandóan ugráltatja a párod a családja? AKkor nem kell mondani és egyensúlyt tartani. Valóban segítségre van szükségük? AKkor viszont a pároddal való programot halasztod.
És milyen pár? FÉl éve megismert új pasi/nő? Vagy együtt éltek és saját családotok van?
És igen, még a házasságok fele is válással végződik, a család meg család marad. Már ha vagy olyna szerencsés hogy jól működő családba születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!