Miket örököltél már és hány évesen?
Dédnagyapám hagyott rám egy régi, klasszikus karórát. Nincs túl jó állapotban, de ha lesz rá pénzem helyre pofoztatom egy szakival.
Szüleim még szerencsére élnek és még ha minden jól megy van is sok évük hátra, így nem valószínű, h mostanában bármi mást örökölnék és ez jó nekem így.
Nem örököltem semmit, nem is fogok, és nem is akarnék.
Anyukám amikor egyedül maradt, nem tudta volna fenntartani a lakását, ezért azt eladta, a vételárat a hitelek törlesztése után odaadta nekem - igazán nem volt lényeges összeg -, ezért cserébe amit vettem házat, abban egy szoba kizárólag az övé lett, így legalább biztos helye van.
Adósságot, értékes műtárgynak hitt kacatokat, házakat, telkeket, aranyékszereket, ezüstpénzt, kitüntetéseket, könyvtárt stb.
Az örökség nagyobb volt, mint az azt terhelő adósság, így érdemes volt beleállni a dologba. De sajnos amikre apám azt mondta, hogy mennyire komoly dolgok, azok mind csak csetresz volt, kacat, nem ért semmit. De összességében jól kijöttünk a hagyatékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!