Miket örököltél már és hány évesen?
Valószínűleg semmit. Apámmal megszakítottam a kapcsolatot rögtön ahogy 18 lettem, elvileg már a mostani csaja nevén (aki még csak 1 napot sem dolgozott soha:D) van a ház meg mindene.
Anyám meg öcsémet favorizálta mindig is, nekem úgy néz ki, hogy hamarosan elköltözök, öcsém valószínűleg itt lesz 50 évesen is a nyakán szóval nekem ebből egyértelmű, hogy úgy is ráiratja majd a lakást mert "szegény kicsi fiának nincs semmije".
22 évesen egy fél családi házat, az két éve lett eladva. Rossz helyen volt és eléggé le volt már lakva, 15 millióért ment el.
25-26 évesen egy lakás ötöd részét, ebből 2,5 milliót kaptam, mikor eladták.
28 évesen meg egy üres, isten háta mögötti telket, aminek nagyon sokad részét örököltem csak, erről lemondtam az egyik örökös javára.
Anyámtól adósságot.
Apámtól leginkább semmit, de arra is vagyunk hárman (minimum, és ki tudja, hány eltitkolt gyereket ás még elő esetleg a hivatal, ha itt lesz az ideje...).
Szerencsére még élnek a szüleim, így nem örököltem semmit.
Saját erőből lett lakásunk, nem kaptunk egy fillért sem a családtól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!