Itt mindenkinek saját lakása van 20 on évesen? Épp ma olvastam itt. Mindenkinek ennyire jól megy, vagy örököltetek?
Van akinek van, van akinek nincs.
Nekem van. Nem örököltem.
Sok más korombeli ismerősömnek is van önerő+hitel kombóval. Ettől függetlenül tudom,hogy sok más fiatalnak és idősebbnek meg nincs.
26/n
Sajnos én se tartozom a mindenkibe :(
Én 30 évesen vettem és 38-40 leszek mire hitelmentes lesz.
Nekünk a párommal speciel van saját lakásunk, de mi iszonyatosan mázlisták voltunk, örököltünk, igen.
Magunkon kívül összesen van 2 ismerősöm, akinek 40 éves kora alatt saját ingatlana van, közülük egyik szintén örökölt, a másik örökölt, plusz volt egy súlyos balesete, amiért kapott nagy összegű kártérítést, ebből a kettőből már tudott venni egy kis lakást.
A többiek vagy albérletben vannak, vagy szülőkkel laknak, vagy köztes megoldásként a szülői ház egy részét választották le külön bejáratú teljes lakásnak, és ott élnek "külön".
Huszonévesen saját lakást venni ma majdnem lehetetlen, még hitellel is - az önerőt is több év összespórolni.
Pedig nem egy olyan embert ismerek, aki kifejezetten átlag fölött keres.
Sokszor ez a "van lakásom" azt jelenti, hogy még vagy 20 évig hitelt fizet.
Nekünk örökség + családi segítség + saját önerő + hitel kombinációval lett, kicsivel 30 év felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!