Anyukám is nagy mellű és apukám édesanyja is és nekem most,14 és fél évesen még mindig csak 70B a mellem. :S Ez, h van, h nem örököltem?
Tudod, van az a mondás, hogy "hetedíziglen".
Na ez nem véletlen.
Olyanoktól is örökölhetsz, akikre már a szüleid sem emlékeznek...
A 70B tökéletes. És még nőhet is.
Aztán szülsz néhányat és megint változik, van, akinek akkor nő meg.
Sok boldogságot!
a 70 B szerintem egy tök jó mellméret. Na de vissza a témához.
Nekem anyukám anyukájának HATALMAS melle volt, anyumnak is viszonylag nagy de nekem 14.5-15 évesen pont ekkora lehetett mint a tiéd. Aztán még nőttem pár centit híztam is, és a mellem is nőtt azt tudom hogy 18 évesen már 80C-s volt.
Majd 25 évesen terhes lettem a kisfiammal amikor is megnőtt 80-85 D-re és a szoptatás abbahagyása után is akkora maradt. Úgyhogy ez a mell téma már csak ilyen, változhat még sokat.
És egyébként meg az is lehet hogy nem örökölted a nagy ciciket. Én sokkal jobban örülnék ha kisebb lenne.
barátnőméknél pl. az anyukájának teljesen normál átlagos olyan 80Bs cicije van, barátnőm nővérének is 75B , de barátnőmnek meg kifejezetten nagy cicije volt mindig is, vagy 14 éves korától. Pedig ugyanazok a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!