Mit tegyek? "Zaklat" a lányom egyik osztálytársának az édesanyja! Bővebben lent!
Szóval: a lányom gimis. Januárban véletlenül meglökött egy padot a suliban. A pad ráesett az egyik osztálytársának alábujjára, ami eltört. Elvitték a kórházba, begipszelték.. Elfertőződött, így további gondok lettek. Utána 1,5 hónappal felhívott az anyuka, hogy a mi lakásbiztosításunkra kérjek a gyereknek pénzt... hazudjam, hogy nálunk tört el a lába. Mondom, a suliban történt az eset! Ő azt mondta, az iskoláűban nem vettek fekl jegyzőkönyvet, így lemaradtak az ottani biztosításról.
Ok, mondtam, utána nézek,mit tehetek. Beszéltem a biztosítóval, de ott kérik a baleseti osztály papírjait.. És csupán a balesetet követő 8 napon belül lehet beadni a papírokat... Ezt az anyukának is elmondtam, de azóta is hívogat engem és a lányomat is... Nem követelőzik, csupán valami fájdalomdíjat emleget... Ti mit tennétek?
Ez vicc, először nem jutott eszébe, csak 1,5 hónap után?
Eszembe sem jutna ilyennel zaklatni valakit, mert balesetek előfordulnak. Nem a lába szakadt le a gyereknek!
Én nem tennék semmit, megmondanám neki, hogy hazudni nem fogok, így sajnos nem tudok segíteni.
Én próbáltam segíteni, de sajnos én sem tudok neki varázsolni...
Egyébként nekem is az jutott először az eszembe, amit te írtál, hogy "most jut eszébe"...
Sajnálom a fiút, tényleg. Főleg, hogy a lányom egyik legjobb barátja.. De tenni semmit sem tudok.. Most azt várná el talán az anya, hogy zsebből fizessünk? Mi sem állunk fényesen anyagilag.. főleg, hogy nagycsaládosok vagyunk, 4 gyerekkel..
Szerintem én már rég elküldtem volna melegebb éghajlatra az ilyen rohadt bunkót...
Azért mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!