1 éves gyermek mennyi időt bír az édesanyja nélkül, úgy hogy egy általa megszokott személyre bízzák?
Attól függ. Az én lányom 3-4 hónapos kora óta van a nagyszülőkre bízva. Most már bőven elvan 5-6 órát.
De az altatáshoz még kellek vagy én vagy az apja, szóval ennél többet nem nagyon. De nem is kell még szerintem :-)
ha 2-3 órára más vigyáz rá.
Ez lemaradt.
9 hós a kislányom és van még egy 4,5 éves fiam.
most 6 hetet vagyok külföldön - a fiam már hozzászokott ehhez az életformához - rendszeresen kijárok.
A gyerekek az apjukkal vannak, szóval a megszokott személy kritériumnak megfelel :)
Skype-on tartjuk a kapcsolatot és a kislányom mindig felnevet és teljes extázisba kerül ha meglát a képernyőn.
Szerintem bármennyit kibír egy gyerek- a szülőnek a nehezebb!!! tapasztalat...sajna.
kisfiam pénteken lesz egy éves a htévén aludt először a maminál amúgy sokat van vele hetente min 2x 2-3 órát vigyáz rá. a barátaim meglepetés szülinapi bulit rendeztek nekem a férjem elintézte a gyerekeket szegények ezt hitték örülök majd, ha bulizhatok végre, de én meg egész éjjel remegtem a pici miatt:))Persze nekik nem mondtam meg. pedig csak pár háznyira lakik a nagyi.
Láthatóan a törpe jól elvolt nélkülem éjszaka sem volt gond, bár mikor mentem érte akkor nagyon bújt. A nagyfiamat anno sokkal előbb is otthagytam anyunál, akkor még főiskolára jártam vizsgaidőszakban volt hogy ott aludt már fél évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!