Fiatalakok, akik a szülőkkel élnek, mennyi pénzt adtok haza?
26F: én magamtól adok be havi 30 ezret+bevásárlásba havi szinten egy 20 ért mert pár dolog az enyém belőle.
De így durván max 50 ezer ami elmegy igy beadásra 300k fizubol.
Tehat
250k megmarad amire akarom, de van autom igy abba tankolok fenntartás stb, ezenkivül ami az én igényem, de nem cigizek nem iszom, igy általába egy 80-100 ezret tudok havonta elrakni, vagyis igy fest kerekitve:: 50 anyáméknak,150 elköltök, 100 megmarad.( nyilván ha néha van egy extrém esemény akkor lehet hozzányulok és csam 20 at tudom akkor eltenni de általába 12 ből 10 hónapba egy 80-100 at eltudok tenni.
A jövő meg majd kiderül, én is laknák saját házba de esélytelen. Albérlet meg magamnak luxus 120 ezerért amikor itthon van 2 szint és az emeleten élek én anyámék lent. Ha esetleg lenne párom akkor vele közösen mennék már albérletbe de addig pazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!