Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalakok, akik a szülőkkel...

Fiatalakok, akik a szülőkkel élnek, mennyi pénzt adtok haza?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és anyámmal élek. 310 nettót keresek, amiből csak 50ezret tartok meg, a többit leadom anyámnak. Ebből az 50ből veszek minden személyes dolgot, például ruha/cipő, mozijegy, tusfördő stb. Szóval elég kevés ami megmarad, és úgy érzem, hogy a semmiért dolgozom, nincstelen vagyok. Egy ócska használt bringáért is hónapokig kell spórolnom, jogsiról meg nem is álmodok. Úgy látom, hogy másoknak anyagilag előnyös a "mamahotel", de én csak kizsákmányolva érzem magam. Tavaly októberig csak 280ezret kerestem, és akkor is úgyanúgy 50 ezrem maradt. Szóval hiába keresek többet, azt is oda kell adnom, és ugyanannyival maradok mint előtte.

2024. jan. 14. 15:23
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
72%
50-es, a "kötsög" anyja, ugyanúgy, mint a lányának, valószínűleg a kérdezőnek is félreteszi az elvett pénzt, de persze ez nem azt jelenti, hogy így kellene spórolásra nevelni egy fiút.
2024. jan. 16. 19:44
 52/55 anonim ***** válasza:
16%
A fiataloknak fingjuk sincs, hogy milyen drága minden. Követelőzni, vakerni azt tudnak, a tehetség meg a nullával egyenlő.
2024. jan. 21. 22:50
 53/55 anonim ***** válasza:
84%
#52 Talán nem kéne szétverni a gazdaságot, mielőtt ide szülnek egy gyereket a nagy tehetségek.
2024. jan. 22. 13:04
 54/55 anonim ***** válasza:
57%
Költözz el.
2024. jan. 23. 13:57
 55/55 anonim válasza:
100%

26F: én magamtól adok be havi 30 ezret+bevásárlásba havi szinten egy 20 ért mert pár dolog az enyém belőle.

De így durván max 50 ezer ami elmegy igy beadásra 300k fizubol.

Tehat

250k megmarad amire akarom, de van autom igy abba tankolok fenntartás stb, ezenkivül ami az én igényem, de nem cigizek nem iszom, igy általába egy 80-100 ezret tudok havonta elrakni, vagyis igy fest kerekitve:: 50 anyáméknak,150 elköltök, 100 megmarad.( nyilván ha néha van egy extrém esemény akkor lehet hozzányulok és csam 20 at tudom akkor eltenni de általába 12 ből 10 hónapba egy 80-100 at eltudok tenni.

A jövő meg majd kiderül, én is laknák saját házba de esélytelen. Albérlet meg magamnak luxus 120 ezerért amikor itthon van 2 szint és az emeleten élek én anyámék lent. Ha esetleg lenne párom akkor vele közösen mennék már albérletbe de addig pazarlás.

2024. márc. 22. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!