Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalakok, akik a szülőkkel...

Fiatalakok, akik a szülőkkel élnek, mennyi pénzt adtok haza?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és anyámmal élek. 310 nettót keresek, amiből csak 50ezret tartok meg, a többit leadom anyámnak. Ebből az 50ből veszek minden személyes dolgot, például ruha/cipő, mozijegy, tusfördő stb. Szóval elég kevés ami megmarad, és úgy érzem, hogy a semmiért dolgozom, nincstelen vagyok. Egy ócska használt bringáért is hónapokig kell spórolnom, jogsiról meg nem is álmodok. Úgy látom, hogy másoknak anyagilag előnyös a "mamahotel", de én csak kizsákmányolva érzem magam. Tavaly októberig csak 280ezret kerestem, és akkor is úgyanúgy 50 ezrem maradt. Szóval hiába keresek többet, azt is oda kell adnom, és ugyanannyival maradok mint előtte.

2024. jan. 14. 15:23
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
7%
Mire gyujt anyud? Ha neked gyujti a penzt, a penz ugy is a tied lesz, az csak elony. Lehet ugy gondolja, hogy meg nagyon fiatal vagy es elhetsz meg kesobb is.
2024. jan. 14. 16:04
 12/55 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmire nem gyüjt, csak szeret így spártaian élni és tartalékoskodni.
2024. jan. 14. 16:06
 13/55 anonim ***** válasza:
95%
Hülye vagy, már bocs. Mostantól ne adj neki semennyit, modd, hogy a rezsire már adtál eleget, fizesse abból.
2024. jan. 14. 16:13
 14/55 anonim ***** válasza:
88%
Én csak pár hónapig laktam otthon átmenetileg. Havi 50et adtam le..
2024. jan. 14. 16:17
 15/55 A kérdező kommentje:
Kajára sem költ, minden héten farhát meg csirkezúza krumplimval a menü. Rántotthúst vendégségben ettem utoljóra.
2024. jan. 14. 16:19
 16/55 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon h*ye vagy. NAGYON!

Kövi havi fizudból leadsz neki 50-et rezsire, kaját pedig magadnak veszel, így gyakorlatilag megtetted ami rád esik. És máris marad 260 nettód magadra. Mit tesz, ha nem adod oda a többit? Veszekszik veled? Pfff. Le kell tojni. Ha pánikbeteg vagy tőle, félsz az anyádtól, akkor meg gyerünk albérlet. Még akkor is töbebt maradna, mint 50 ezer és nem anyádnak adnád aki le se xar téged.

Szóval nézz tükörbe és kérdezd meg magadtól, hogy h*lye vagy, vagy sem?

2024. jan. 14. 16:22
 17/55 anonim ***** válasza:
84%
#15 nél látszik hogy megint kamu kérdés
2024. jan. 14. 16:25
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát adj kevesebbet. Kérd saját bankszámlára a fizetésedet és csak annyit adj anyádnak, amennyiben megállapodtok - de semmiképp ne havi 260 ezret. Kizárt, hogy ennyi lenne a rád eső étel és rezsi-költség.
2024. jan. 14. 16:44
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az anyám el akarta kérni a fizetésem felét, fogtam a kalapom és elköltöztem. Addig húsz százalékot adtam neki, mert a szülői házban nem volt külön szobám, ennél többet nem ért nekem ez az élet.
2024. jan. 14. 17:03
 20/55 anonim ***** válasza:
97%
Mi az hogy elveszi? Anyádéknak nincs fizetésük? Nem adnék én ennyit..Ez a kor arra van hogy gyüjthess mig ott élsz hogy 2-3 éven belül eltudj költözni..Szerintem szemét az a szülő amelyik kizsákmányolja a gyerekét.Oké beszállsz egy kicsit a költségekbe bevásárolsz 1-2x meg ha úgy van segítessz kifizetni 1-2 számlát de ha én szülő lennék biztos hagynám hogy a gyerekem félretegye a pénzét.
2024. jan. 14. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!