Hogyan bírjam rá apárom h költözünk el? Nektek hogy sikerült?
A párom 23 éves én még mindig az anyánál lakik én meg hozzá költöztem már 17 évesen (most 20 vagyok)
Engem zavar,h anyós a nyakomon van, nem érzem magam otthon, nem csinálhatok soha azt amit akarok és akkor amikor akarom.
De jó,h nem kell 200 ezerért lakást fizetni.
A párom nem akar elköltözni, pont amitt, h így több jut magunkra.
De csak 300 ezer esne ki a havi 800 ezeres fizunkból, mindennel együtt. Ami így nem tudom h menyire nagy ár, mert még sosem kellett ilyenekre kiadnom pénzt.
De szerintem bőven élhető lenne. Mivel 2 hónapja 2 éven keresztül 300 ezerből éltünk meg. Most meg 700 ezerből és így havi 100 ezret félre tudok tenni, nyaralásra vagy orvosokra (mind1 h miért, de rendszeresen magán orvoshoz járok)
Na szóval szerintetek mi lenne a megoldás? Maradjunk spotolni míg az anyja elnem patkol és utána legyünl felnöttek vagy már most elkéne költöznünk?
371 ezer az átlagbér. Annyival nem keresek többet.
És nem. A leszólások miatt nem árulom el, mert talán még több roszindulatu kommentet kapnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!