Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam rá apárom h...

Hogyan bírjam rá apárom h költözünk el? Nektek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

A párom 23 éves én még mindig az anyánál lakik én meg hozzá költöztem már 17 évesen (most 20 vagyok)

Engem zavar,h anyós a nyakomon van, nem érzem magam otthon, nem csinálhatok soha azt amit akarok és akkor amikor akarom.

De jó,h nem kell 200 ezerért lakást fizetni.

A párom nem akar elköltözni, pont amitt, h így több jut magunkra.

De csak 300 ezer esne ki a havi 800 ezeres fizunkból, mindennel együtt. Ami így nem tudom h menyire nagy ár, mert még sosem kellett ilyenekre kiadnom pénzt.

De szerintem bőven élhető lenne. Mivel 2 hónapja 2 éven keresztül 300 ezerből éltünk meg. Most meg 700 ezerből és így havi 100 ezret félre tudok tenni, nyaralásra vagy orvosokra (mind1 h miért, de rendszeresen magán orvoshoz járok)

Na szóval szerintetek mi lenne a megoldás? Maradjunk spotolni míg az anyja elnem patkol és utána legyünl felnöttek vagy már most elkéne költöznünk?

2024. jan. 11. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos elköltöznék.

Amúgy nem tudom az anyukája mennyi idős ill milyen az egészségi állapota, de simán élhet még 30-40 évet, aztán akkor lehettek 60 évesen felnőttek. Illetve ha párodnak van testvére, akkor ő is örököl a lakásból.

2024. jan. 11. 09:06
 2/72 anonim ***** válasza:
100%
Párod még szeretne egy kicsit gyerek maradni. Szerintem túl sokat ne várj rá.
2024. jan. 11. 09:11
 3/72 A kérdező kommentje:

Igen pont arra értettem,h 60 evesen is lehetnénk 😅 szóval igen őrültség,de lehet a párom ebbe nem gondolt bele, vagy ezt akarja. Nrm tudom 😅

A felhozom neki,h költöznék akkor meg nem mond rá semmit. Ha az is mondja h oké akkor sem akar és nem tesz érte semmit.

2024. jan. 11. 09:11
 4/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég gázos szitu. Ha anyagilag meg tudjátok engedni magatoknak, akkor költözzetek. Mert úgy látom, hogy nem amiatt maradtok anyósnál, mert épp házra/lakásra tesztek félre... Akkor meg már inkább éljetek kettesben együtt egy ideig.
2024. jan. 11. 09:12
 5/72 anonim ***** válasza:
88%
Ő nem a párod. Nem számítasz neki.
2024. jan. 11. 09:13
 6/72 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki hogy akkor te költözöl el tőle.
 7/72 anonim ***** válasza:
97%

Nem anyós van a te nyakadon, hanem te az övén. Te költöztél oda szinte még gyerekként. Örülj neki, hogy megengedték.

Nagyon fiatalok vagytok. A párodnak kényelmes otthon, semmi oka a költözésre. Szerintem te komolyabbnak gondolod ezt a kapcsolatot, mint ő. Neki valószínűleg mások a tervei, mint neked. Ő még nem akar családosdit játszani veled, nem akar gyereket a közeljövőben, stb.

8/72 anonim ***** válasza:
100%
Egysterüen közlöd a pároddal, hogy TE KÖLTÖZÖL, ö vagy marad az anyuknál vagy megy veled. Ha maradni akar, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
2024. jan. 11. 09:14
 9/72 A kérdező kommentje:

Én meg szeretnék meghalni 😂 de egyikünk kívánsága sem teljesülhet akkor keresünk már egy középutat mindenbe. 😅

Sry lehet erős volt, (még csak most fogok elkezdeniml pszichologushoz járni) 😂

10/72 anonim ***** válasza:
95%

Na mi lenne?

Hogy sikerült olyan jól fizető állást találni ha egy ilyen egyszerű számítást nem tudsz megoldani?

Nézel alberletet és elkoltozol.

Majd szólsz a parodnak hogy aludjon veled/ költözzön hozzád ha akar.

Mi olyan nehéz egy ilyen képlet megfejtésében?

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!