Hogyan bírjam rá apárom h költözünk el? Nektek hogy sikerült?
A párom 23 éves én még mindig az anyánál lakik én meg hozzá költöztem már 17 évesen (most 20 vagyok)
Engem zavar,h anyós a nyakomon van, nem érzem magam otthon, nem csinálhatok soha azt amit akarok és akkor amikor akarom.
De jó,h nem kell 200 ezerért lakást fizetni.
A párom nem akar elköltözni, pont amitt, h így több jut magunkra.
De csak 300 ezer esne ki a havi 800 ezeres fizunkból, mindennel együtt. Ami így nem tudom h menyire nagy ár, mert még sosem kellett ilyenekre kiadnom pénzt.
De szerintem bőven élhető lenne. Mivel 2 hónapja 2 éven keresztül 300 ezerből éltünk meg. Most meg 700 ezerből és így havi 100 ezret félre tudok tenni, nyaralásra vagy orvosokra (mind1 h miért, de rendszeresen magán orvoshoz járok)
Na szóval szerintetek mi lenne a megoldás? Maradjunk spotolni míg az anyja elnem patkol és utána legyünl felnöttek vagy már most elkéne költöznünk?
És ha elköltöztök közösen, aztán valami miatt vége lesz a kapcsolatnak, akkor mi lesz? Akkor fogod tudni fizetni egyedül?
Nem azon kéne pörögni, hogy a párod miért nem akar költözni, hanem inkább a saját önállóságodra kéne törekedni. Nehogy már örök életedben egy másik embertől függjél.
11jéé hát nem a kapcsolatot adod fel. Írtam hogy hozzád költözik ha akar es majd fizet bele.
Ha nem , neked igyis ugyis lepned kell onnan!
Te vagy anyós nyakán, nem anyós a tiéden, te aranyos nőszemély 😅
És igen, ahogy már más írta korábban, a palid még nem akar családosdit játszani veled, talán az egész kapcsolatot se gondolja olyan komolyan. Milyen érvei vannak a költözés ellen?
És ja, ne szívd a vérét mert most jól keres, önállósodj és iparkodj te is úgy keresni, hogy jusson albérletre magadnak. Mondhatnánk azt is, hogy nem normális, hogy anyósodék nyakán élsz, költözz már el.
Kérdező!
Hipohonder vagy. Elhiszem, hogy érzel fizikai problémákat a testedben. De lásd, kifizettel maganba egy csomó pénzt. Az orvosok szervileg minden rendben találtak. Pszichológus lett a vége. Szorongsz, panikolsz, hogy halálos beteg vagy. Ez egy ördögi kör. Nehéz kilépni belőle. Nagyon nehéz. A barátod, párod, a támaszod. De kérdés, ha véletlenül dob, mi lesz veled lelkileg? Semmi pénzed nem lesz, mert elszórod fölöslegesen orvosokra. Előre sajnállak. Nem lesz hosszútávú kapcsolat ez. Addig is erősen javaslom, engedd el a külön költözést, maradj a seggeden, gyűjtsd a pénzt. Mert nagy bajba leszel. Egész mások a nezőpontjaitok a pároddal. Előbb utóbb robbani fog a bomba. Aztán jössz ide, egy újabb kérdéssel. Gyűjtsd a pénzt! Szükséged lesz rá hamarosan. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!