Mit mondjak a szüleimnek, családomnak, miért nem költözünk össze a barátommal?
Azért nemmkoltozunkmossze, mert a Pisti nem akarja.
Mondjuk ha ű év alatt nem jutottatok el idáig, akkor nem is fogtok, nincs komoly jövője a kapcsolatotoknak
Az a baj, hogy mindig mond valamit, hogy "majd mikor"... Eddig az volt, hogyha lediplomáztunk, majd utána. Mert hogy összevissza vannak az óráink, zavarnánk egymást a vizsgaidőszakban, meg legyen meg a saját életünk. Most már azt mondja, hogy még várjunk, mert hova kell rohanni. Csak mondjuk ha nem költene 130 ezret egy olyan lakásra, ahol nem is lakik kb, akkor azt a pénzt betehetné bankszámlára, vagy le is köthetné és akkor nem az lenne, hogy a szülei folyton panaszkodnak, mennyibe van a lakhatása... Mert én lakbért nyilván nem kérnék tőle.
Pedig van életem rajta túl, ne úgy képzeljétek, hogy én egész nap őt zaklatom, hogy mikor találkozunk már. Vannak barátaim, barátnőim, eljárunk külön is bulizni, szórakozni. Én sem azt akarom, hogy megfulladjunk egy kapcsolatban, meg mi sosem voltunk olyanok, hogy korlátoztuk volna a másik életét.
Bocsi, de szerintem nagyon kevés az a kapcsolat, ami tényleg túléli, hogy gyerekként jöttek össze benne a felek.
7 éve vagytok együtt és ez az ember annyira nem akar együtt élni veled, hogy inkább fizeti a drága albérletet másnak, csak ne kelljen veled laknia. Szerintem ez kuka.
"Legyen meg a saját életünk". Ja, csak éppen közös életetek nincsen...
Ha még odahaza laknátok mindketten, azt mondanám, értem, miért nem akar összeköltözni esetleg. De így? Egyedül, külön... hát ennek tényleg semmi jövője nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!