Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam rá apárom h...

Hogyan bírjam rá apárom h költözünk el? Nektek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

A párom 23 éves én még mindig az anyánál lakik én meg hozzá költöztem már 17 évesen (most 20 vagyok)

Engem zavar,h anyós a nyakomon van, nem érzem magam otthon, nem csinálhatok soha azt amit akarok és akkor amikor akarom.

De jó,h nem kell 200 ezerért lakást fizetni.

A párom nem akar elköltözni, pont amitt, h így több jut magunkra.

De csak 300 ezer esne ki a havi 800 ezeres fizunkból, mindennel együtt. Ami így nem tudom h menyire nagy ár, mert még sosem kellett ilyenekre kiadnom pénzt.

De szerintem bőven élhető lenne. Mivel 2 hónapja 2 éven keresztül 300 ezerből éltünk meg. Most meg 700 ezerből és így havi 100 ezret félre tudok tenni, nyaralásra vagy orvosokra (mind1 h miért, de rendszeresen magán orvoshoz járok)

Na szóval szerintetek mi lenne a megoldás? Maradjunk spotolni míg az anyja elnem patkol és utána legyünl felnöttek vagy már most elkéne költöznünk?

2024. jan. 11. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha nekem az én párom a pénzem költené be is bas*na. Hol hagynám hogy az én keresetem herdálja.Hát sok sikert neked. Ez nem fog változni.Maradsz akkor anyósodéknál, mivel anyuci fia nem akar " felnőni" és különköltözni.Neked sem jó ez így. Én hagynám a francba ezt a kapcsolatot és visszamennék anyámékhoz.
2024. jan. 11. 22:59
 52/72 A kérdező kommentje:

Valaki olyanba szeretet bele, akinek nem az a rosz tulajdonsága,h költekezős és lusta. De az ilyen emberrek is kezdeni kell valamit. Nekik is fel kell nőniuk.

És lehet,h nekem a helyesírás nem megy, de nektek meg a szövegértés 😂 ugyan ott tartotok.

2024. jan. 11. 22:59
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

Bajok vannak a matekkal rendesen.

1 fore (de amugy 2re is, gondolom nem most akartok gyereket) egy szobas albi eleg. Ez BELVAROSBAN nalunk van 120 ert mar patika palota. Erre jon a rezsi, atlag 30 ezer. (Ket fore, egyedul ez is kevesebb)

Kaja! 2 fore 100-120 bol tudsz fozni, egymagadra megvan az 60bol is.

Jo sokat pofekelsz ha elmegy 100 ezer, javaslom toltsd vagy tekerd inkabb, eros bagoskent is FELE ennyibol kijon.

Tisztitoszer, tisztalkodas pipere nem kell minden honapban.

2024. jan. 11. 23:02
 54/72 anonim ***** válasza:
86%
Az albérlet nem 200, hanem 150. Cigarettázni nem kell, máris egy 100-assal beljebb vagy, és még a rákba való belepusztulásnak is jelentősen csökkented az esélyét. Az anyóst nem fogod megváltoztatni. Úgy mégis hogy a fenébe képzeled, hogy ez lehetséges? Kinek képzeled te magad? Elmész vagy tűrsz (amíg téged tűrnek). Nincs más választás. Nem tudom, mit eszel ezen a fickón, nem érdemli meg.
2024. jan. 11. 23:16
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval kevés az a hely ahol nőként 500 ezret kapsz. Én most szerencsésnek érzem magam, h ennyit kapok. Szóval én egyedül megtudok élni, de nem akarok.

Nekem nincsenek nagy igényeim. 250 megelhetésre, 100 cigire és még mindig maradt 250 en pluszba."

Nem jó a matek!

500 ezer a bejövő.

250 megélhetés.

100 a cigi.

250 marad. Hogyan? Ez összesen már 600 ezer.

100 ezer cigire... ez közel 50 doboz cigi. Naponta több, mint másfél doboz. Milyen munkahely ez, ahol 500-at fizetnek és ennyit tudsz cigizni? Jó, nyilván nem az egész a melóhelyen megy el, de akkor is brutál sok!

2024. jan. 12. 00:08
 56/72 anonim ***** válasza:
100%
Ehy felnőttet játszó, és egy felnőni nem akaró. Fura. :D
2024. jan. 12. 04:40
 57/72 anonim ***** válasza:
67%

De kérdező, nagy igényeid vannak.

És de, te élsz a nyakán, mivel betetted a feneked az Ő otthonába.

És ilyen helyesírással hol keresel te nettó 500 ezret? Gondolom ilyen 8 osztály van meg kb.

2024. jan. 12. 07:09
 58/72 anonim ***** válasza:
26%
A helyesírásnak mi köze a keresethez?Szlovákiában a párom 1300 eurót keres lakatosként egy gyárban(Kassán).Nem ír helyesen szlovákul,mégis tud 4 nyelven.Én tanítóként 970 eurót keresek,persze ez nőni fog mindig ahogy telnek az évek,de azért gondolkodjunk el ezen.Ne ítélj,hogy ne ítéltess.
2024. jan. 12. 08:14
 59/72 anonim ***** válasza:
81%

"De az ilyen emberrek is kezdeni kell valamit. Nekik is fel kell nőniuk."

Ez mit jelent? Hogy azzal is kezdeni kell valamit egy nőnek, ha a férfi lusta és költekező?

Nem, nem kell. Ahogy alkoholistával, bántalmazóval sem kell együttélni. Ez mindig az illető saját döntése.

Ja, és nem, nem fogod tudni őt megváltoztatni, ha ezt érted az alatt, hogy kezdeni kell vele valamit.

2024. jan. 12. 09:19
 60/72 anonim ***** válasza:
91%

Koltozz vissza a szuleidhez es mond meg a parodnak hogy ugy akarsz vele elni hogy csak kettesben.

Igazabol meg fiatalok vagytok. Nem annyira elvaras a kulonkoltozes ilyen korban de szuloknel lakni barattal/baratnovel csak anyagi okok miatt elfogadhato. En kb 8honapig laktam anyoseknal, utana mentunk alberletbe, pedig nagyon keveset kerestunk.

2024. jan. 12. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!