Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem megy dolgozni...

Férjem nem megy dolgozni hiába könyörgöm.Szinte mindig mikor próbálkozom szóba hozni megsértődik .Mindig csak a kifogások és a vitatkozás.Sokat várok el?10 hónapos a fiúnk. Abból a kis gyed-ből élünk.(140E+csp)

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 11:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
98%
Maradj erős és ha nincs előrelépés, akkor a 2 hét után tedd ki. Nem kell eltartanod egy felnőtt férfit, aki nem AkAR dolgozni.
2024. jan. 8. 15:30
 52/129 anonim ***** válasza:
98%
Hát ezaz, gondolom a gyerekkel sem foglalkozna, ha ő maradna otthon vele. Érthető, hogy így nem mersz elmenni dolgozni és ráhagyni a kicsit. Szerintem is válaszút elé kell állítani: elmegy dolgozni, vagy válás és akkor mehet, amerre lát. A lakás/ház egyébként kié?
2024. jan. 8. 15:33
 53/129 anonim ***** válasza:
98%
Én Férfiként mondom hogy adj ultimátumot a férjednek mert csak ezzel tudsz segíteni, mert ha mindent rá hagysz sosem fog dolgozni, és közöl vele hogy igen is vannak munkalehetőség, ez nem lehet kifogás, figyelj, mostmár gyereketek van, felelősségel tartoztok érte, mond meg a férjednek
2024. jan. 8. 16:37
 54/129 anonim ***** válasza:
97%
Nem vennék neki egy falat kaját sem, nemhogy bármi mást.
2024. jan. 8. 17:24
 55/129 anonim ***** válasza:
93%
Válás...
2024. jan. 8. 22:59
 56/129 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, én megmondanám, hogy vagy 2 héten belül elhúzza a valagát alkalmizni és adogatja be szépen az önéletrajzait, vagy elválok a francba. Fú, kérdező, a férjurad nem rokona véletlenül G.w.M.-nek? Mert ő is ennyire ambíciózus...
2024. jan. 9. 01:53
 57/129 anonim ***** válasza:
98%
Megmondod a kedves férjednek, hogy egy hónapon belül vagy dolgozik, vagy beadod a vállópert.
2024. jan. 9. 02:02
 58/129 anonim ***** válasza:
96%
12es jah kérem, aki válogat. Gondolom nem olyanok a végzettségeid amik piacképesek. Mondjuk, ha a párom eltartana, én se rohannék dolgozni:-D
2024. jan. 9. 06:22
 59/129 anonim ***** válasza:
29%

58-as magyarországon úgy mégis..

Mi a lfx piacképes?

Egyetlen egy olyan állást mutass nekem ahol kényelmes munkakörülmények vannak havi 168 órában max, a valóságban is NEM CSAK PAPÍRON, és tisztességesen befizetik a nyugdíjjárulékot, meg az összes többit is, a munka jellege nem egy agyatlan marhaság, avgy betanított futószalag, hanem inspiratív, ahol nem úgy mész be, hogy downgadelni kell az egész firware-det, hogy ne lógj ki a sorból, ahol nem úgy mész haza, hogy ó bmeg még holnap is jönni kell, messze a hétvége, plusz még a fizetés se a "minimumnál egy ötvenessel több csak...

Olyan munkakört, amiről nem ciki beszélni, amire büszke lehetsz...

Na?

Nem tudsz ilyet mutatni!

Ennyi.

Ilyen csak azoknak van akik lengyelországból, lichtisteinből, máltáról, egyiptomból meg a jóég tudja honnan működtetett céghálókon keresztül "számláznak" a "megnyert pályázatokra", és csak azt nézik, hogy jöjjön befele az utalás...

Fussál tanulj sokat! Aztán várd a nyugdíjkorhatárt!

2024. jan. 9. 07:43
 60/129 anonim ***** válasza:
32%

A párom max magát tartja el abból a kemény 240 ezerből amit recepciósként kap BUDAPESTEN...

Én meg nem járok el "boltba" vásárolni, elmegyek disznótvágni barátom vidékre, aztán ott van 10-15 kiló hús ajiba...

Maradhat?

Érdemes volt kijárni a húsipari technikusit, de ehhez nem kell 5 év...

2024. jan. 9. 07:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!