Férjem nem megy dolgozni hiába könyörgöm.Szinte mindig mikor próbálkozom szóba hozni megsértődik .Mindig csak a kifogások és a vitatkozás.Sokat várok el?10 hónapos a fiúnk. Abból a kis gyed-ből élünk.(140E+csp)
74% és 59% ti vagytok ott minden kérdésnél elsőre?
Ti vagytok a "véleményvezérek" mi?
Átlátszó, mint az üvegzseb...
"Veszítesz egy apát meg egy férjet, és szerzel egy ellenséget..."
Milyen apát, meg ferjet? Egyiknek sem mondanám azt, aki egész nap alszik meg telefonozik
Aki akar talál munkát. Annyival könnyebb a helyzet hogy az önkormányzathoz beadtam a kérelemről a papírt múlt hónapban ,így most januártól csak 13 ezer lessz a lakbér ,nem 50+ rezsi.
Anyukám sajnos meghalt 19 éves koromban. Vannak testvéreim de nem kérek segítséget tőlük az lenne a legalja.Amit tudok megadott a kicsinek isten mencsen hogy más nyakán éljünk.Nem igy fog felnőni előbb utóbb minden rendben lessz csak még nem tudom bölcsibe adni.
"Veszítesz egy apát meg egy férjet"
Bocs, de az ilyen apa meg férj csak egy életkor szerinti nagyra nőtt csecsemő.
Ma mondtam neki hogy 2 hetet kap hogy változzon mert így nem megy minden este sírok hajnali 2-3 oraighogy ne lássa reggel mosolyogva kelek hogy a pici semmit ne vegyen észre ebből semmit.megint összevesztünk.Azóta nem szól hozzám.
Lehetőség mindig van csak eddig vissza tartott hogy nem akarom hogy apa nélkül nőjön fel
Nem azt mondom hogy azonnal alljon munkába de legalább szándék lenne benne hogy változtatni akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!