Az utóbbi időben miért lett nagy divat karácsonykor a közösségi médiára kiposztolni a családi fotókat a fánál/műteremben készült karácsonyi képeket? Mintha régebben kevésbé lett volna elterjedt az ilyesmi.
"A vilagon senki nem nyom az arcodba semmit. Az ismerőseidet TE választod meg, TE döntöd el, hogy kitől mit akarsz látni."
Amikor valakit ismerősnek jelölök, nem rendelkezem jövőbelátó képességekkel, hogy 5 percenként fogja kiposztolni az "egymás társaságában" lévő karácsonyfás családi képeket, "hejehujahajj, milyen szerető családom van nekem" kommentekkel.
Ezek szerint egyetértesz az ilyen trendekkel.
"Bármikor törölhető az, aki téged nem érdekel."
Értem, akkor amikor felmegyek pár havonta, az egész időt azzal töltsem, hogy kit követek ki, kiket törlök?
"Nekem soha nem volt semmi ilyen jellegű problémám, olyanokkal tartom csak q kapcsolatot, akik érdekelnek"
Én is olyanokkal tartom, de azt honnan tudhattam volna hogy ezt csinálják, senkiről sem lehet tudni előre ilyet.
Emberileg mi van vele, az viszont rendkívül idegesítő és zavaró, ha bejegyzés-dömpinggel áraszt el, mert 5 percenként megjelölik egymást, fotózás "egymás társaságában", az már nem érdekel...
"Kevesebb ilyen bejegyzést szeretnék látni" -> mégsem rejti el...
A sokadik "Mindenkinek kellemes ünnepeket" típusú bejegyzésre nyomva sem rejti el "a hasonló bejegyzéseket".
"Értem, akkor amikor felmegyek pár havonta, az egész időt azzal töltsem, hogy kit követek ki, kiket törlök?"
Marika néni második Jézusos posztja után megy a mute. 2 másodperc.
"Marika néni második Jézusos posztja után megy a mute. 2 másodperc."
Nem a második után menne, hanem ha valaki ötpercenként árasztotta el a hírfolyamot.
De Fb képtelen volt elrejteni a "hasonló bejegyzéseket", pedig a képeket is felismeri a mesterséges intelligencia segítségével.
Értem, akit zavar ez a trend, az 0% lepontozás, az a teljesen normális biztosan, hogy az időt a képekkel-elárasztó ismerősök post-jainak némítására kell fordítani, pláne hogy csak ritkán nézek fel és akkor inkább azok a jejegyzések érdekelnének jobban, amik például engem érdeklő csoportokból érkeznek, de ezek az említett képekkel elárasztó dömping miatt háttérbe szorulnak.
Persze ezért is "én vagyok a hibás", nem rendelkeztem jövőbe látó képességgel: ki fogja majd ezt csináln+i/ki nem.
Nincs olyan opció, ahol kulcsszavak alapján is lehetne némítani bejegyzéseket, valamint adott oldalt hiába követik sokan, azt is letiltani, ez lenne a legjobb.
2 havonta ha felmegyek és akkor sem olvashatok "érdeklődésemnek megfelelő" tartalmakat az ilyenek miatt.
Gondolom élvezed hogy direkt eltúlzod amit a másik leír. ("2 hónap" = "2 év").
Te biztos élvezed ha mások ezzel árasszák el a hírfolyamot, öt percenként egymás társaságában post-olgatva, értem hogy ezt szeretnéd normálisnak és trendinek beállítani, engem pedig különcködőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!