Az utóbbi időben miért lett nagy divat karácsonykor a közösségi médiára kiposztolni a családi fotókat a fánál/műteremben készült karácsonyi képeket? Mintha régebben kevésbé lett volna elterjedt az ilyesmi.
A kérdező hozzátette, hogy békés kellemes ünnepeket mindenkinek.
Lehet mindenkinek különböző véleménye, de tartsuk tiszteletben a másikét.
Akinek a lelkében béke van az nem rugózik azon, hogy ki mit tesz ki, ha tetszik nézi, ha nem tetszik, nem nézi.
Persze mindenben a túlzásba vitt posztolás lehet irritáló hatású. De mindenkinek más a túl sok.
Nekem a 70 éves apám szólalt meg tegnap, hogy "na kint vannak a képek"!
Nézek rá, milyen képek és hol? Erre a vàlasz, hogy hát a Facebookon a ...-ék karácsonyi fotói.
Én (értetlenkerv): és ez olyan nagy szám, hogy ezzel kell foglalkozni szenteste?
Apám meg kb tátott szájjal visszanéz, hogy ez engem hidegen hagy.
Na de most komolyan, kinek mi köze hozzá, hogy egy családon belül mit esznek-isznak és kik vannak épp ott?!
De a családi nyaralások ,egyebek éppúgy... Nevetséges mind, amit kiraknak. Sajnos apám is nagyon menne a birkàk után, de én nem engedek neki közös vagy itthoni fotókat kirakni..
.
Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nekem a legjobb, amiért fent sem vagyok semmilyen oldalon. :R
Legutóbb a kollégáim néztek rám furcsán emiatt. De házas vagyok, utazom, szoktam ám enni is, van életem is, amit maximum a családdal és a barátokkal osztok meg. 🤷♂️
Számomra inkább az a megdöbbentő, hogy ezt a felnőtt korosztály is mennyire komolyan veszi. A gimnáziumban még oké, de az ember úgy a 30-as évei elejére megkomolyodik és rájön, hogy a sarki zöldségest marhára nem érdeklik a terhesfotók vagy a századik pelenkás kép.
De nem vagyunk egyformák.
A 90es években voltam gyerek, akkor is ugyanez volt, csak nyomtatott képekkel, azt körbemutogatva boldog boldogtalannak.
Engem nem zavar. Az már jobban, hogy egyesek a kitett képek alapján teljes családelemzést és pszichiátriai kórképet alkotnak. Véleményem szerint az eszközök adottak, hogy akit zavar, ne lássa ezeket, de magát az oldalt sem muszáj használni. Van, ami már nekem is sok, beállítom, hogy ne lássam, és kész, a másik meg azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!