Az utóbbi időben miért lett nagy divat karácsonykor a közösségi médiára kiposztolni a családi fotókat a fánál/műteremben készült karácsonyi képeket? Mintha régebben kevésbé lett volna elterjedt az ilyesmi.
22
Lehet jó mélyen kell keresni. Majd előjön a megfelelő időben...
Ha megnézem, hogy engem mi idegesít fel a legjobban, akkor ebből kiindulva a kérdező kérdéséhez kapcsolódva: engem a kisgyerekek mutogatása idegesít fel a Facebookon a legjobban. Főleg a legkisebbeké. Akik még nem szólhatnak érte, hogy ne tedd. És ha ezen a gondolaton végig megyünk, hogy miért fàj ez nekem, mert úgy érzem ezzel csorbítják a saját gyermekeik személyes jogait, akik védtelenek és tehetetlenek, akkor lehet, hogy én attól félek, hogy mások olyat tesznek velem nyilvánosság elé téve amit én is csak lehetetlenül nézek. Mondjuk gyerekkoromban engem is mutogattak a szüleim amikor nem akartam. Akkor még nem volt fb, de elég csak egy példa mikor vendégségben kiállítanak a felnőttek elé,mondj egy verset, mutasd magad, produkáld magad stb. Lehet ezekből az emlékekből maradt nekem ez a negatív érzés.
Ilyesmi eszmefuttatásra gondolok, mindenki kipróbálhatja magában, mire jön rá, ha fókuszál, arra, mi idegesíti a legjobban.
2-3 havonta megyek fel Fb-re, most próbálom elrejteni a "hasonló bejegyzéseket", nem nagyon sikerül, vannak akik tele flood-olják az üzenőfalat hogy egymás társaságában mi volt a fenyőfánál...
Kik bírják ezt elviselni nem tudom.
Egyre tragikusabb a közösségimédia-használat.
Mer a legtöbb embernek megkell mutatni mindent, különben nincs is😅...
Engem idegesít a sok karácsonyi poszt, ezért fel se megyek amíg nincs vége, amúgy se sűrűn.
Van egy ismerősöm...múltkor kérdezte miért nem raktam ki semmit Kuvaitról😅...hát mondom mer nem volt kedvem.
Nekem is van fenn pár kép, de abszolút nem vagyok az a mindent megosztós.
Mert erre való a közösségi oldal, bmeg? Hogy olyan ismerőseid vannak akikkel szívesen osztod meg a képeidet. Kepmegoszto oldal. Nyilván aki kitesz a családjáról egy közös képet, az boldogtalan és kifelé el.
Hogy lehet ilyen megkeseredetten élni? Esetleg büszke rajuk es azert teszi ki mert szeretné megosztani a kedves ismerőseivel. Nem mindenki igazol vissza minden jött mentnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!