Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az utóbbi időben miért lett...

Az utóbbi időben miért lett nagy divat karácsonykor a közösségi médiára kiposztolni a családi fotókat a fánál/műteremben készült karácsonyi képeket? Mintha régebben kevésbé lett volna elterjedt az ilyesmi.

Figyelt kérdés
Igazából a saját véleményetekre vagyok kíváncsi, akár negatív, akár pozitív. Békés, kellemes ünnepeket mindenkinek!:)

2023. dec. 25. 01:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
30%
Bár én nem rakok ki fotót, ezerszer inkább egy mindent megosztó ismerős, mint te
2023. dec. 25. 10:18
 32/61 anonim ***** válasza:
27%
Tőlem kirakhatják a kajás képeket, pont nem érdekel. Azt is megoszthatja mekkorát sz@rt utána.🤣
2023. dec. 25. 10:31
 33/61 anonim ***** válasza:
18%
🤣🤣🤣🤣
2023. dec. 25. 10:32
 34/61 anonim ***** válasza:
70%
Az elmúlt 6 évben egyszer cseréltem profilképet, semmi mást nem raktam ki, most karácsonykor viszont én is egy ilyet tettem fel. Nem rohadunk belülről, egyszerűen csak mindenki csinosan volt felöltözve, végre mindenki együtt volt, volt rá idő, volt hozzá kedv, és mostmár a sok pletykáló gyökérnek sem járhat a pofája, hogy azért nem rakok ki képet a gyerekekről meg az apjukról, mert pasizok az interneten. A gyerekek arcát pont takarja egy-egy játék, így nekem is jó, mert nincs csimimutogatás, meg nekik is megnyugodhat a lelkük.
2023. dec. 25. 10:36
 35/61 anonim ***** válasza:
31%

Engem pont kimondottan érdekelnek a kajás képek, rengetegszer kapok tőlük ötletet.

Ha bárkit bármi zavar, amit a másik posztol, akkor ki kell követni, vagy levenni az ismerősök közül. Probléma megoldva.

2023. dec. 25. 10:37
 36/61 anonim ***** válasza:
30%

Alig másfél évtizede ha az utcán valaki egy másik ember arcába tolja a saját fotóalbumát, nem tartották volna normálisnak, most meg ez a trendi.

Fene bánja hogy mit csinálnak, de legalább állítanák be úgy, hogy csak a család lássa, de neem, mindenki arcába kell tolni, kéretlenül.

Ki, mikor, kinek a társaságában, mit csinált, milyen hangulatban van, mit gondol stb.

Olyan emberek (IS) ezt csinálják egymással, akik élőben a másikat mindenféle "JELLEMTELEN" és hasonló jelzőkkel illetik, valamint kifejezik: mennyire nem bírják elviselni a társaságát. Fb-n meg megy az "együtt ebédelünk, hejehujahajj de jó nekünk" mutogatás.

2023. dec. 25. 10:46
 37/61 anonim ***** válasza:
90%

"Alig másfél évtizede ha az utcán valaki egy másik ember arcába tolja a saját fotóalbumát, nem tartották volna normálisnak, most meg ez a trendi."

A vilagon senki nem nyom az arcodba semmit. Az ismerőseidet TE választod meg, TE döntöd el, hogy kitől mit akarsz látni. Bármikor törölhető az, aki téged nem érdekel.

Nekem soha nem volt semmi ilyen jellegű problémám, olyanokkal tartom csak q kapcsolatot, akik érdekelnek

2023. dec. 25. 10:51
 38/61 anonim ***** válasza:
21%
#36 Pontosan. Rongyrázás. Valamiért mutogatni kell, hogy "jajj mi mennyire gazdagok, boldogok vagyunk". Tipik proli szokás. Ünnepek után meg rágja a küszöböt, mert a havi fizu elment ajándékra meg ünnepi kajára.🤣
2023. dec. 25. 10:53
 39/61 anonim ***** válasza:
70%
De ezt te is be tudod állítani. Én senkit nem látok a falamon, aki nem érdekel, mert benyomtam a "mute" gombot. Barátok maradunk, de nem látok semmit, amit megoszt.
2023. dec. 25. 10:54
 40/61 anonim ***** válasza:
79%

Én szeretem ezeket a képeket nézegetni a facebookon. Nekem is van családom, de a profilkepemen kívül soha egyetlen egy darab képet nem tettem ki a közösségi média oldalakra, és nem is fogok.

Olyan emberekkel vagyok kapcsolatban a facebookon, akiktől nem veszem tolakodasnak, ha felrakjak a karácsonyi képeket, ilyenkor szoktam megdöbbenni, hogy jó ég, mekkorák már a gyerekek...

A kaja fotókbol pedig sokszor ötletet kapok.

2023. dec. 25. 10:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!