Köteles vagyok bármit is fizetnem a gyerekeimnek házeladás után?
#23 és #29, ha az elhunyt férjnek lett volna benne tulajdonrésze, akkor a gyerekeinek lenne most benne része, akkor pedig a kérdező EL SEM ADHATNÁ a házat egymagában, hiszen a tulajdonostársak (=gyerekei) aláírása is kellene a szerződésre.
Ezt írtam le #15 válaszomban.
Ilyen helyzetben talán jobb, ha nem tudják,hogy mennyi is az annyi..
Tudván a hozzáállás újat talán jobban jársz, ha panaszkodsz, hogy ezt a nagy lakást a csökkenő ingatlan árak miatt jóval áron alul tudtad csak eladni, és hát a kért meg hogy felujitott lakást vettél jóval drágább volt és szinte egyáltalán nem is volt belőle jelentős különbözet, annak a nagy része is élményt végül bútorokra ( vagy bármi egyebet mondj ami reálisan hangzik) és panaszkodni az inflációra.
Akkor nem tarthatják a markukat ha elméletileg nincs miért.
Lenne, lenne, lenne.
Mi nem világos, mikor a kérdező leírta, hogy ő az egyetlen tulajdonos. Az azt jelenti, hogy a tulajdoni hányada 1/1. Nincs más tulajdonos, semmilyen jogcímen , öröklés jogcímén sem, a kérdező, az egyetlen.
34-es, mit értetlenkedsz?
#23-ra és #29-re reagáltam, olvasd vissza azokat.
Nem kell a részletekbe beavatni a családot.
Amikor megvan az új ház, akkor bejelenteni, gyerekek, költözöm!
Nem kell beszámolót tartani, mi mennyibe került, mennyi maradt és annak mi a sorsa.
Még mindig te vagy úgymond a családfő,te nevelted fel azt a két gyereket és nem fordítva. Nem tartozol senkinek elszámolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!