Eltávolodtunk egymástól a gyerekvállalás után?
Gyakorlatilag egyedül csinálok itthon mindent, de már olyan szinten, mint egy család cselédje.
Persze mehetek bármikor, bárhova, csak érjek haza ebédre, vacsorára - altatásra. Reggel én intézzek mindent a gyerekek körül, stb.
Ha gyűrött maradt a ruha, nem lett annyira jó a főztöm, máris kapok érte.
Persze fogjam be, mert mindent megkapok (értsd:nem dolgozom).
Dolgoztam, de ott kellett hagynom, vagy kiraktak, mert sajnos nincs segítségem a gyerekek mellett,hétvégét, nyári szünet stb., nem tudom megoldani.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Nincsenek már élő rokonaim.
Jajj dehogy. Évekig együtt voltunk, mire jött a gyerek, előtte otthont biztosítottunk, stb. Még az elején minden rendben volt,helyt állt. Többen írtatok, hogy most mutatta ki a foga fehérjét meg nem ismertem őt.
Ha látom,hogy nehéz eset, vagy nem passzolunk, nem kötöm vele össze az életem, nincsenek komplexusaim, sem megfelelés kényszerem.
Valahol az évek alatt elcsúszott és nem vettem észre.
Amikor történtek olyan esetek, hogy a gyerekkel "egyedül" maradtam, betudtam annak, hogy ő most a karrierre koncentrál,mert most jött el az ideje, én meg a háttérre. Háztartás, gyerek stb., ez az élet rendje.
De elteltek évek, jött a második, és akkor tűnt fel, hogy még mindig egyedül vagyok a hétköznapi gondokkal. Vagyis akkor tűnt fel, hogy ezek gondok,hogy nem azért nem segít be, mert a meló, meg pici gyereknek anyja mellett a helye. Az a gyerek már nem annyira pici, de a hozzállás nem változott.
Azért gondolom, hogy ez változtatható, mert nem így indult, az első évek szuperek voltak és nem tudom hol csúszott el.
Nem tudom mi tevő legyek.
Talán keresek egy szittert, megpróbálom a hétköznapokat átformálni, valahogy jobban bevonni, összehozni újra a családot.
De ha nem változik semmi, nem tudom mit tegyek utána.
Ha tetszik egy állás, szívesen csinálnám, boldoggá tesz és még fel is vesznek, és nem szakmához kötött, nekem tökéletesen megfelel.
Van hátterem,nem sokat hoz a konyhára ugyan, de működik. (ingatlannal foglalkozó cég) de többre vágyom. Tele vagyok még energiával, és nem itthonról dolgoznék, több lábon élnék.
Bármilyen hihetetlen, vágyom arra, hogy reggel felkeljek, és BEmenjek egy munkahelyre folgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!