Eltávolodtunk egymástól a gyerekvállalás után?
Gyakorlatilag egyedül csinálok itthon mindent, de már olyan szinten, mint egy család cselédje.
Persze mehetek bármikor, bárhova, csak érjek haza ebédre, vacsorára - altatásra. Reggel én intézzek mindent a gyerekek körül, stb.
Ha gyűrött maradt a ruha, nem lett annyira jó a főztöm, máris kapok érte.
Persze fogjam be, mert mindent megkapok (értsd:nem dolgozom).
Dolgoztam, de ott kellett hagynom, vagy kiraktak, mert sajnos nincs segítségem a gyerekek mellett,hétvégét, nyári szünet stb., nem tudom megoldani.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Nincsenek már élő rokonaim.
Nem értem, mit nem értesz, mi a kérdés. Elmondtuk: tűrsz, mert nincs más választásod.
Mint látod, ő nem fog megváltozni, mert nem akar, akkor ez maradt neked, ha nem tudod eltartani a gyerekeket egyedül.
"Én a helyedben újra leülnék vele beszélni, hogy ez nem oké"
Ezek felesleges körök, ha már többször beszéltek és semmi változás. A férjnek ilyen a jelleme.
8, megoldom a háztartást, főzök mindennap, eddig rendben is van, nem esik le a gyűrű,nem is azt kérem, hogy pordzivozzon helyettem.
De nem tudok otthonról elmenni 5kmnel messzebb, vagy egy fél napra akár, mert rohanni kell haza.
Hogy találok így munkát pl?
11,ilyenné vált.
És akkor kész, ennyi?
Ha pénze van az embernek, hülye lesz tőle, és minden addigi le van tojva?
14
Igen. Sajnos előtte is ilyen volt, csak nem vetted észre.
Ha van pénzetek akkor fogadj heti 2x olyan embert aki kitakarít. Többször rendelj ételt, mikor nincs időd vagy kedved főzni.
És érdemes lenne bébiszittert is keresni. Szerintem heti 1-2 nap már segítene rajtad. Nem szégyen segítséget igénybe venni.
Hány évesek a gyerekek amúgy?
Szerintem te nagyon ki vagy bukva az otthoni munkától, gyerekneveléstől. Azt nem értem ha férjed nem segít, de ezen kívűl normális, van pénzetek is akkor miért nem veszel fel segítséget?
Nem szégyen, ettől nem leszel sz.ar.
Talán mivel ilyen kimerült vagy, talán még érzékenyebb is vagy. Máshogy látnád ha pihentebb lennél.
Azt sem értem, hogy ez miért nem jutott még eszetekbe?
Erre megoldás kell.
16,17
Kerestem bébiszittert pár éve.
Jó pár éve. De akkor a helyi erő nem vállalt minket,ügynöki irodán keresztül meg akkor még nem volt pénzünk.
Aztán jött a kistesó. Nyilván én vagyok vele non stop, de jövőre már mehet oviba.
De karriert nem lehet építeni 8tol 4ig hétköznap ősztől - tavaszig. A többi időben meg rendelkezésre kell álljak.
Más nő simán dolgozik, éli az életét. Nem ülhetek itthon, amíg a gyerekek ki nem repülnek.
18,
A kicsi 2eves, a nagy 9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!