Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lebuktam vagy nem?

Most lebuktam vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon ritkán cigizek. Sajnos az osztálytársam belevitt. Van amikor anyum amikor leszívja a felét én azt újra gyújtom és egészen leszívom. Most lejött a barátnőm, tegnap én voltam nála elég sokat szívtunk. Na de kísértem ki és elfelejtettem, hogy a cigi a zsebembe volt és kikapcsoltam a zsebem s benne volt a doboz cigi apu meg nézte a zsebem. Nem szólt semmit de nagyon nagy szarb@ vagyok. Mivel ezután megfogadtam magamnak soha többet nem nyúlok cigihez amig nem töltöm be a 18-at de nagyon szarul érzem magam, hogy látta de nem szólt. Anyum cigizik s szokott leküldeni az üzletbe cigiért de mivel nem szólt semmit nem tudtam megmondani h anyué. Nem kell olyan válasz h minek nyúltam hozzá stb. Hanem hogy mit tegyek mert nagyon szarul érzem magam.
2023. okt. 24. 18:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%
#32 Úgy, hogy náluk Mucsaröcsögén kisboltban árulják a cigit és kiadják a kiskorú kisp.csnek is. Le vannak maradva pár évtizeddel.
2023. okt. 24. 21:15
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Anya vagyok. Cigizem. A lányom 16 éves korában megkérdezte,hogy kipróbálhatná-e a cigit. Adtam neki egyet. Az első slukk után elkezdett köhögni,de annyira átlátszó volt,hogy elnevettem magam. Próbálta beadni nekem,hogy az első cigije,de nem sikerült neki.

Én nem szidtam meg,nem is tiltottam. Magától rájött,hogy a pénzét nem jó erre pazarolnia.

2023. okt. 24. 21:18
 33/40 anonim ***** válasza:
97%

Ne érezd magad annyira szarul, kérdező. A dohányzó szülőknek sokkal nagyobb valószínűséggel fognak dohányozni később a gyerekeik is.

Drukkolok, hogy ne szokj rá. :) (akkor se, ha betöltötted a 18-at)

2023. okt. 24. 21:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Mondok jobbat, én rá is akartam szokni. Hála isten nem ment, pedig többször próbáltam de egyszerűen rosszul voltam tőle. Azóta is a szagától is.

De sokan tényleg mások miatt akarnak cigizni, pedig sokkal jobb nélküle az élet. És még egy csomó pénz is megmarad.

2023. okt. 24. 21:58
 35/40 anonim ***** válasza:
83%

"megkinalt és kiprobaltam"

vs.

"ritkán cigizek", "Van amikor", "elég sokat szívtunk"

2023. okt. 25. 08:23
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a meglátásom, hogyha valakinek ízlik a cigi, szívesen szívja és vállalja az esetleges következményeket, hadd tegye, de aki csak megfelelésből, mások elfogadósága miatti esengésből tesz - maga ellen - vele, az elég nagy marha.
2023. okt. 25. 10:39
 37/40 A kérdező kommentje:
35-ös. Komolyan mondom...ritkán cigizek de Ebben a két napban elszívtam 5 szálat arra mondtam h sok. Értelmezés..
2023. okt. 25. 14:18
 38/40 anonim ***** válasza:
95%
Ha ritkán cigizel, az gyakoriságok fejez ki, nem egyszeri, meggondolatlan alaklomról van szó, mivel valaki megkínált és kötelezőnek tartottad elfogadni. Jelentés...
2023. okt. 25. 15:04
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Érezd át ezt a rossz érzést. Merítkezz bele. Fogadd be. Kutasd, hogy mi ez. Ennek hatására ösztönözd magad egy minőségi változásra. Például ha már tudatmódosítót szeretnél használni, ne olyat válasz, ami szinte hatástalan, és közben leírhatatlanul káros a szervezetedre, hanem ami természetes, nincs negatív hatása, közben erősen hat.
2023. okt. 26. 06:08
 40/40 anonim ***** válasza:
67%
39, mint például?
2023. okt. 26. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!