Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám lebuktatni? De...

Hogy tudnám lebuktatni? De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná kimagyarázni magát

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni

Nagyon szépen köszönöm az ötleteket

2022. aug. 18. 08:55
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi már bőven elég, nem?
2022. aug. 18. 09:03
 2/48 anonim ***** válasza:
93%
Írd meg, hogy mielőbb, személyesen akarsz találkozni.
2022. aug. 18. 09:04
 3/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy? De most komolyan... Változtatna bármin is? Ha meg akarod menteni a házasságodat akkor ahhoz nem a legjobb út, hogy csőbe húzod és megalázod. A szándékairól már megbizonyosodtál. Ha meg te is tudod, hogy már vége a házasságnak, akkor nyugodtan elválhatsz már most is. Nem kell semmit sem bizonyítanod.
2022. aug. 18. 09:05
 4/48 anonim ***** válasza:
92%

Máris lebuktattad. Csinálj képernyőfényképeket a beszélgetésről, nyomtasd ki és told az orra alá.

Persze miután eldöntötted, hogy kirúgod-e, vagy csak leckézteted. De, gondolom, màsokkal akár össze is hozhatott már szeánszokat.

2022. aug. 18. 09:06
 5/48 anonim ***** válasza:
76%
Találkozzatok egy hotelben, elore megbeszelve a szobaszamot. Lesz meglepetes, amikor teged talal ott!
2022. aug. 18. 09:07
 6/48 anonim ***** válasza:
95%

Minek? Úgy oszinten, minek? Azon kívül, hogy magadat alazod az egésszel, mégis minek?

Oda állsz elé ma szépen, hogy Jani, tudom hogy x oldalon fent vagy, írtam ott neked, válaszoltál, nyilván nem tartod komolynak a kapcsolatunkat. Nem is kell, innentől szabad ember vagy. Szia.

Ennyi.

2022. aug. 18. 09:10
 7/48 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezzel magadat is égedet, de te tudod.
2022. aug. 18. 09:14
 8/48 anonim ***** válasza:
92%

Már lebukott. Nem kell ezt cifrázni.

Szerintem is csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe.

2022. aug. 18. 09:15
 9/48 anonim ***** válasza:
91%

Neked miért kérdéses még, hogy meddig menne el? Gondolod, hogy egy szexoldalon azért csetel, hogy ha élőben találkozik valakivel, megbeszéljék az időjárást? Mi kell még, hogy élőben lásd, hogy rámászik éppen valakire, vagy azt is megvárod, míg berakja neki?

Téged tart otthon cselédnek, vagy biztos pontnak, a szamárnak, ha ló nincs, de hogy egyébként nem jó veled/nem vagy elég neki/másra vágyik, az biztos. Mit akarsz még ezen felül bizonyítottnak látni?

2022. aug. 18. 09:16
 10/48 anonim ***** válasza:
77%

Én azt tenném, hogy mindent mentenék. Egyelőre nem szólnék.

Simán elválasztanak. A vagyonmegosztás szokta húzni a válópert. Ezért begyűjtenék minden bizonyítékot a földhivatalnál, banknál. Listát írnék a különvagyonról és a házassákötés óta szerzett közös vagyonról, bankszámlákról, stb.

Aztán, ha máshol nem, akár cseten lebuktatnám, de úgy, hogy nehogy ellened tudja fordítani, miszerint te vagy az, aki ott pasit keresett, és ő az, aki kamuprofillal téged akart megleckéztetni.

Nekem ennyi pont elég lenne, hogy a vagyon összeírása után kirúgjam. Már csak a jövömet szervezném, a vagyonmegosztás érdekében meg még ma ügyvédhez gordulnék.

2022. aug. 18. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!