Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám lebuktatni? De...

Hogy tudnám lebuktatni? De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná kimagyarázni magát

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni

Nagyon szépen köszönöm az ötleteket

2022. aug. 18. 08:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%
Kérd meg egy barátnődet hogy beszéljen vele telfonon ha annyira érdekel. De épeszű nőnek ennyi már bőven elég lenne hogy az cókmókja az ajtó előtt várja.
2022. aug. 18. 09:25
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
Annyira szánalmasak vagytok mind a ketten...de komolyan. Az ilyen oldalak tömve vannak ilyen aberrált 50es fickókkal, miből gondoltad hogy a te párod jobb? Ha már ott van és sikerült lebuktatni mi a kérdés egyáltalán? Mi az hogy "meddig menne el"? Ne legyél már ennyire mélyen ostoba. Nem kell több bizonyíték, dobd már ki a franca. Mi a francra vársz? Jaj tudom... ha kidobod azt fogja mondani, hogy lényegében nem csalt meg csak beszélgetett... de remélem ezt a kamudumát nem veszed be. De amint látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban....
2022. aug. 18. 09:30
 13/48 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is fölösleges nyilvánosan intézni a szembesítést. Már van elég bizonyítékod. Most biztos hajt a bosszúvágy, de hidd el nem ér annyit a dolog.

Nyomtasd ki a beszélgetéseket, hagy kinn az asztalon, pakolj össze és költözz el. Vagy pakold ki őt ha tiéd a lakás.

2022. aug. 18. 09:39
 14/48 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk innen nézve a kérdező azt képzeli, hogy a kedves párja majd térden állva kér bocsánatot és onnantól megint szép és jó lesz minden. Esze ágában nincs válni, már ha házas egyáltalán. A probléma csak az, hogy az a forgatókönyv meg se jelenik a gondolatai közt, hogy mi van, ha a pasi csak fellelegez, hogy "Végre tudod, Kati, holnap költözök" ....
2022. aug. 18. 09:43
 15/48 A kérdező kommentje:

14#

Ezzel akarja a tudtomra adni hogy elköltözik?

Vagy nem értem ezt a valaszodat ne haragudj

2022. aug. 18. 10:40
 16/48 anonim ***** válasza:
85%
A válaszom arra próbált meg ramutatni, hogy te azon dolgozol, hogy lebuktasd és megaláztatás ezzel, nagy eséllyel azzal a gondolattal, hogy majd bocsánatot kér és onnantól boldogan éltek, amíg meg nem haltok. De siman lehet, hogy ő menne már rég a kapcsolatból, csak nem akart konfrontalodni, így az össze borulás nagy bekules helyett bizony szakítás lesz.
2022. aug. 18. 10:46
 17/48 anonim ***** válasza:
90%

En csak azt nem ertem ha pl hetek ota csetelsz vele ott h tudsz ranezni.. foleg azok utan ha tudod mit tett..

En vagy lebeszelnek egy talalkozot es elmennek en.. na az lenne am a nagy meglepetes..

Vagypedig kinyomtatnam a beszelgeteseket es a kepebe tolnam

2022. aug. 18. 10:48
 18/48 anonim ***** válasza:
88%
Velem is megtörtént hasonló, miután a képébe mutattam a bizonyítékokat a társkereső oldalról, azt találta ki hogy a haverjai csinálták az ő nevében, sőt még a profil hitelesítést is azok csinálták, úgy hogy titokban kamerázták őt.
2022. aug. 18. 10:53
 19/48 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok. Úgyhogy ennek a képernyő felvételeknek nem sok értelme van, kitalálhat bármit. Csak hang vagy videó felvetel amit nem tudná letagadni
2022. aug. 18. 10:54
 20/48 anonim ***** válasza:
87%

Most komolyan elhinné BÁRKI hogy a haverjai csinálták? 🤣 Ennyire senki nem lehet ostoba.

Tök felesleges a hang meg a videó. Már rég van elég bizonyíték hogy megcsal(na) ha alkalom adódna rá. Nem muszáj ám megvárni amíg megteszi.

2022. aug. 18. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!