Hogy tudnám lebuktatni?
De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná
kimagyarázni magát
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni
Kérd meg egy barátnődet hogy beszéljen vele telfonon ha annyira érdekel. De épeszű nőnek ennyi már bőven elég lenne hogy az cókmókja az ajtó előtt várja.
2022. aug. 18. 09:25
12/48 anonim válasza:
Annyira szánalmasak vagytok mind a ketten...de komolyan. Az ilyen oldalak tömve vannak ilyen aberrált 50es fickókkal, miből gondoltad hogy a te párod jobb? Ha már ott van és sikerült lebuktatni mi a kérdés egyáltalán? Mi az hogy "meddig menne el"? Ne legyél már ennyire mélyen ostoba. Nem kell több bizonyíték, dobd már ki a franca. Mi a francra vársz? Jaj tudom... ha kidobod azt fogja mondani, hogy lényegében nem csalt meg csak beszélgetett... de remélem ezt a kamudumát nem veszed be. De amint látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban....
2022. aug. 18. 09:30
13/48 anonim válasza:
Szerintem is fölösleges nyilvánosan intézni a szembesítést. Már van elég bizonyítékod. Most biztos hajt a bosszúvágy, de hidd el nem ér annyit a dolog.
Nyomtasd ki a beszélgetéseket, hagy kinn az asztalon, pakolj össze és költözz el. Vagy pakold ki őt ha tiéd a lakás.
2022. aug. 18. 09:39
14/48 anonim válasza:
Mondjuk innen nézve a kérdező azt képzeli, hogy a kedves párja majd térden állva kér bocsánatot és onnantól megint szép és jó lesz minden. Esze ágában nincs válni, már ha házas egyáltalán. A probléma csak az, hogy az a forgatókönyv meg se jelenik a gondolatai közt, hogy mi van, ha a pasi csak fellelegez, hogy "Végre tudod, Kati, holnap költözök" ....
2022. aug. 18. 09:43
15/48 A kérdező kommentje:
14#
Ezzel akarja a tudtomra adni hogy elköltözik?
Vagy nem értem ezt a valaszodat ne haragudj
2022. aug. 18. 10:40
16/48 anonim válasza:
A válaszom arra próbált meg ramutatni, hogy te azon dolgozol, hogy lebuktasd és megaláztatás ezzel, nagy eséllyel azzal a gondolattal, hogy majd bocsánatot kér és onnantól boldogan éltek, amíg meg nem haltok. De siman lehet, hogy ő menne már rég a kapcsolatból, csak nem akart konfrontalodni, így az össze borulás nagy bekules helyett bizony szakítás lesz.
2022. aug. 18. 10:46
17/48 anonim válasza:
En csak azt nem ertem ha pl hetek ota csetelsz vele ott h tudsz ranezni.. foleg azok utan ha tudod mit tett..
En vagy lebeszelnek egy talalkozot es elmennek en.. na az lenne am a nagy meglepetes..
Vagypedig kinyomtatnam a beszelgeteseket es a kepebe tolnam
2022. aug. 18. 10:48
18/48 anonim válasza:
Velem is megtörtént hasonló, miután a képébe mutattam a bizonyítékokat a társkereső oldalról, azt találta ki hogy a haverjai csinálták az ő nevében, sőt még a profil hitelesítést is azok csinálták, úgy hogy titokban kamerázták őt.
2022. aug. 18. 10:53
19/48 anonim válasza:
Előző vagyok. Úgyhogy ennek a képernyő felvételeknek nem sok értelme van, kitalálhat bármit. Csak hang vagy videó felvetel amit nem tudná letagadni
2022. aug. 18. 10:54
20/48 anonim válasza:
Most komolyan elhinné BÁRKI hogy a haverjai csinálták? 🤣 Ennyire senki nem lehet ostoba.
Tök felesleges a hang meg a videó. Már rég van elég bizonyíték hogy megcsal(na) ha alkalom adódna rá. Nem muszáj ám megvárni amíg megteszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!