Hogy tudnám lebuktatni? De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná kimagyarázni magát
Sziasztok
Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket
ma 10:56
Ha ez nem lenne elég, még egy kamu beszélgetést is összehoztak, messengeren a haverjával ahol a haverja bevalotta röhögve, majd nekem át küldte a képernyő felvételt hogy higgyem el, nem ő csinálta, itt a bizonyíték. Dehogynem. Vannak akik a végletekig elmennek hogy tagadják.
Menj oda Te (a talira). Barátnőm így csinálta (szintén a férjével). A szex cseten ugye volt egy neve a csajnak, Szőke Andinak nevezte magát, és amikor taliztak, a férje nézett nagyon hülyén (hogy mit keres ott a felesége). Akkor mondta a barátnőm, hogy "én vagyok a Szőke Andi". Pasi köpni-nyelni nem tudott.
Szóval nem feltétlen kell ehhez idegen csajt beszervezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!