Hogy tudnám lebuktatni? De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná kimagyarázni magát
Sziasztok
Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket
33#
Még nem szólt hogy hova megy direkt estére tettem az időpontot hogy képes e, van e bőr a pofáján éjjelre kimaradni. Bár amilyen bunkó már velem szerintem simán megteszi
37 #
Olyan adut hogy rajta ne legyen fogás. Azt higgyek róla masok h ő tökéletes
. Ő Nem akar lebukni szánt szandekkal
38#
Szerintem az lesz a vége hogy költözni fogok! Nem fogok az életem hatra levő részébe azon idegeskedni, kattogni hogy mikor kivel csal meg. Aki így ráír más nőkre az ha elárulom neki hogy velem beszélt , max magyarázza hogy csak szórakozott azt hiszi beveszem de eztán is megteszi úgyis. Nem fogom kicsinálni magam egy ilyen aljas ember mellett. És hab a tortán az előbb mellettem nyomta az agyba a nővel/ aki én voltam / a csetet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!