Hogy tudnám lebuktatni? De mikor már ott áll a nővel mert akkor már nem tudná kimagyarázni magát
Sziasztok
Szívességet szeretnék kerni tőletek. Ilyen helyzetbe meg nem voltam. A párom 53 éves létére szexoldalon csetel csak nem tudja hogy velem. Szóltak hogy fenn van az egyiken és természetesen beregisztráltam. Ráírtam. Ő megadta a telefonszámát. Kettesbe akar találkozni a csajjal és leírta mit csinálna vele, hogy szexelne... Nem szeretném felfedni hogy velem ír, viszont szeretném lebuktatni. Csak az is baj hogy kezd kételkedni a nőbe mivel ugye nem beszelhetek vele telefonon mert egyből felismer. Ő ugyanis erőlteti a telefont beszélgetést, hogy tudja nem kamus a nő. / van esze / Engem iszonyúan érdekelne mennyire szemétláda, meddig menne el. Tudnátok ötletet adni mit tegyek , szeretnék addig elmenni hogy lássam elmegy- e a randira is ...az a baj nincs olyan ismerősöm akivel le tudnám ezt zongorázni
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket
Ááááááááááá :))) Ez nagyon durva, nem rúgtad le az ágyból?? Mi történt azóta mit tettél ..?
:(
#41 semmi nem szokott ilyenkor történni, max szembesíti az írományokkal. Ő nem megy el lebuktatni randira. A pasi úgyis kimagyarázza hogy nem ő volt, meg csak beszélgetett stb...
A világon nem fog történni semmi....
Ja hogy nem ment el lebuktatni a randira. Akkor veszett fejsze nyele. Valóban. Szomorú dolog ez azért sajnálom Kérdező. De vannak ilyen emberek, a saját játékszabályaik szerint játszanak , és ha te számon kéred az erkölcsöt, tisztességet, becsületet akkor TE ! vagy a kötekedő. Az ilyen embereket csalónak hívják :((( Ennyi. Örülj neki hogy megszabadulsz tőle.
az a szomorú benne hogy 50+-os nem hülyegyerek. Bár van aki agyilag ott marad. de akkor ne rabolja más idejét !!!
Amúgy tényleg nem történt semmi konkrétum?
"mi megállítaná a feleséget, mert megőrülne a bosszúvágytól és kíváncsiságtól."
Kivétel, ha igazából nem is akarja lebuktatni és nem is akar szakítani.
Aki valóban nem tűri el ezeket a dolgokat, az már rég kib.szta volna a pasit. A kérdező meg bohóckodik tovább, és azon kattogna, hogy még mindig nem biztos, hogy megcsalná, mert ugyan a randira elment, de ugye az még nem dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!