Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lebuktam vagy nem?

Most lebuktam vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon ritkán cigizek. Sajnos az osztálytársam belevitt. Van amikor anyum amikor leszívja a felét én azt újra gyújtom és egészen leszívom. Most lejött a barátnőm, tegnap én voltam nála elég sokat szívtunk. Na de kísértem ki és elfelejtettem, hogy a cigi a zsebembe volt és kikapcsoltam a zsebem s benne volt a doboz cigi apu meg nézte a zsebem. Nem szólt semmit de nagyon nagy szarb@ vagyok. Mivel ezután megfogadtam magamnak soha többet nem nyúlok cigihez amig nem töltöm be a 18-at de nagyon szarul érzem magam, hogy látta de nem szólt. Anyum cigizik s szokott leküldeni az üzletbe cigiért de mivel nem szólt semmit nem tudtam megmondani h anyué. Nem kell olyan válasz h minek nyúltam hozzá stb. Hanem hogy mit tegyek mert nagyon szarul érzem magam.
2023. okt. 24. 18:56
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
24%
Anyád elmeroggyant, dohányzik. Milyen jogon szólhat bármit is?
2023. okt. 24. 19:54
 22/40 anonim ***** válasza:
91%
Én a szülők korosztályába tartozok, azért lennék mérges, mert rengeteg egészségügyi problémával jár ez. Tüdő- és gégedaganat is lehet nagy valószínűséggel, COPD az biztosan. Leszokni róla nagyon nehéz. Kérlek hagyd abba időben, főleg saját magad miatt… ezt később fogod szerintem jobban megérteni. Amúgy is rengeteg pénzbe kerül. Attól még, hogy a társaság cigarettázik, neked nem kell… simán kísérd ki őket, csak te ne gyújts rá.
2023. okt. 24. 19:56
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod dohányozz, de ne titokban, mert úgyis kiderül minden egy családban, és úgy csak rosszabb lesz! Legalább beismerted, hogy rosszul érintett téged, hogy lebuktál, ez van, még mindig normálisabb vagy mint a legtöbb ember, legközelebbb jobban figyelsz. Hogy mit tegyél? Már így utólag nem tudsz semmit, mondd el anyádnak, hogy cigizel és (remélhetőleg) nem lesz probléma.
2023. okt. 24. 20:06
 24/40 A kérdező kommentje:
25. Köszönöm a normális választ. Nem szeretném el mondani mert ez csak tényleg olyan volt, hogy 3 hétben egyszer ha eszembe jutott. Most ahogy mentem hozzá nála elszívtam 2 szálat ma 3-at
2023. okt. 24. 20:12
 25/40 anonim ***** válasza:
97%
26: Tegnap 2, ma 3, az nem 3 hétben 1.
2023. okt. 24. 20:19
 26/40 A kérdező kommentje:
27-es mondtam h tegnap 2 ma 3 mert akkor volt itt az osztálytársam vagy en nála. Amikor nincs akkor amikor e szembe jutott akkor.
2023. okt. 24. 20:28
 27/40 anonim ***** válasza:
93%

Annó én is "lebuktam".

Vagyis, anyu tudta már egy ideje, a haveromnak meg is mondta, hogy tudja, hogy szívom, de ő nem fogja nekem megvenni. Nem tiltja, mert annál jobban csinálnám, de nem asszisztál hozzá.

Igaz, nálunk anyu is meg apu is cigizik. Én is, meg öcsém is. Egyedül nővérem nem.

Vagyis jelenleg nem gyújtok rá, mert kismama vagyok, de el nem hiszed nekem legalábbis nagyon nehéz volt letenni.

Ha jót akarsz magadnak nem szoksz rá jobban.

2023. okt. 24. 20:48
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, előbb keleltt volna átgondolni.
2023. okt. 24. 21:01
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Bárkinek, aki tanácsot ad neked vagy próbálod bemagyarázni miét nincs igaza, vagy támadod, mint állat. Adok egy tippet: olvasd újra az összes kommentet és a válaszaidat is, majd gondolkozz el rajta. Tudom, h nem fogod, mert leszarod ki mit ír. Csak akkor nem értem mégis mit akarsz itt és milyen válaszra vársz, ami neked is tetszene? :D
2023. okt. 24. 21:10
 30/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem vagy 18 hogy veszel neki cigit?
2023. okt. 24. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!