A testverem es a legjobb baratnom? Lebuktak?!
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es van egy 16 eves tesom (fiu) a legjobb baratomat mar 3 eve ismerem nagyon sokat van nalunk tesommal jol kijonnek de ennel tobbet en sosem lattam... tegnap az en gepem elromlott igy atmentem tesomhoz h oven csinalom meg a hazim... mikor megnyitottam a gepet a facebook jott fel es lattam h a legjobb baratnom irt neki.. tesom is gyakran beszel az en messemrol a haverjaival gondoltam irok neki h tesom elment majd este jon csak haza.. mikor megnyitottam feljebb se kellett tekernem mikor meglattam a meztelen kepet a legjobb baratnomrol.. nem akartam elhinni egyszerre voltam duhos csalodott es kivancsi... igy feljebb tekertem.. es lattam h mar jo ideje kuldozgetnek egymanak meztelen kepeket es irogatnak mocskos dolgokat .. mindezt a hatam mogott.. mikor tesom hazajott probaltam finoman rakerdezni a dologra kerdezgettem h neki bejon e a baratnom de csak nevetett es mondta h dehogy baratnom is igy reagalt.. mit tegyek? Ha megmondom h meglattam mit muvelnek tesom kinyir h miert kutakodok a magan eletebe (tudom igaza van de szerintem mindenki ezt tette vna) de megis ha atjonne a baratnom csak ezekre tudnek gondolni meg h miket muvelhettek meg a hatam mogott (baratnom is 15 eves) (elnezest a hibakert nagyon gyorsan irtam:) )2017. nov. 14. 12:34
1/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi közöd is van hozzá? Egyik sem a te párod, ez pedig kettejük magánügye.
2/11 anonim válasza:
Mit művelnek a hátad mögött?
Azt csinálnak, amit akarnak. Nem a Te dolgod. Nyilván ilyet nem beszél meg veled, hogy a barátnőddel milyen mocskos dolgokat írnak. Inkább az lenne a bunkóság, ha kibeszélné a lányt.
Ne legyél ilyen. Hagyd őket békén.
3/11 anonim válasza:
1. Minek kutatsz más privát levelezésében - EZ AZ, ami komoly probléma!
2. Sem a barátnöd, sem a testvéred nem köteles neked beszámolni a magánügyeiröl, EZ AZ, ami nem tartozik rád.
3. Szerintem szégyelld magad és maradj csöndben, nehogy megutáljanak mindketten!
4/11 theradion válasza:
Már megbocsáss, de szerintem semmi közöd hozzá. Sem a tesód sem a barátnőd nem a te szeretőd, hogy elvárhasd tőlük, hogy ne kezdjenek mással - egymással - viszonyt!
5/11 anonim válasza:
Ha valaki besértődik a másikra könnyen lehet, hogy rajtad kívül még jó páran fogják látni azokat a meztelen képeket :D
7/11 anonim válasza:
Tizenöt évesen lehetnél egy kicsit felnőttebb gondolkodású. Semmi közöd sem a tesód, sem a barátnőd szerelmi életéhez.- más privát levelezésébe beleolvasni viszont bűncselekmény-ezzel ugye tisztában vagy? A tesód meg a barátnőd között még csak korkülönbség sincs szinte könyörgöm- Mi bajod van velük azon kívül hogy nem körülötted forog az életük?
8/11 anonim válasza:
Semmim közöd ahhoz, hogy ők ketten egymással miről beszélgetnek vagy mit csinálnak, ha hetyegnek ahhoz sincs az égvilágon semmi közöd, szóval szépen befoghatod azt a pofátlan szádat. Más levelezésébe beleolvasni pedig ahogy előttem is írták, nem csak undorító, hanem konkrétan bűncselekmény. Nem, nem mindenki tette volna azt, amit te, feleslegesen mentegeted magad. Köpj fel szépen és állj alá.
9/11 anonim válasza:
Tényleg semmi közöd bár a barátnőd nem is igazi barat ha nem mondta el s te kéne támogasd hisz a barátok támogatják egymást ne szólj nekik ha tényleg barát akkor el mondja magától meg ha nem akkor nem barát és akkor keress más barátnőt
10/11 anonim válasza:
Csak engem zavar, hogy egy 15 éves kislány meztelen képeket küldözget magáról?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!