Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérem legjobb barátjába szerettem bele. Mit tegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
A testvérem legjobb barátjába szerettem bele csak az a gond, hogy nem tudom ő mit gondolhat rólam. Voltunk most a hétvégén együtt bulizni én a tesóm, haverja és a legjobb barátnőm. Egész este egymás mellett ültünk és mindig úgy helyezkedett, hogy a térdünk össze érjen, kezét a lábamon pihentette, végig beszélgettünk és nevettünk együtt. Mindig ő fizette a piámat is. Nagyon rendes volt végig velem. Nem ez volt az első közös esténk rendszeresen szoktunk hármasban moziba menni és mindig mellettem ül olyankor. Azt vettem észre, hogy néha próbál felém nyitni, de mintha félne, hogy a bátyám megtudja. Nem tudom, hogy hogyan mutassam ki felé, hogy nekem nagyon bejön. Szerintetek lehet köztünk több is, vagy csak én látom ezeket egyfajta vonzalomnak? Légyszi normális válaszokat írjatok! Én(18), ő(20).2017. okt. 31. 17:51
1/7 anonim válasza:
Talán hívd el kettesben találkozni. Ha esetleg össze jöttök akkor a tesód úgyis megtudja. Próbáld úgy időzíteni hogy tesodnak dolga legyen, és akkor már meg is van a fedő sztori, hogy tesod nem tud eljönni veled.
2/7 anonim válasza:
"Mindig ő fizette a piámat is."
Ah, de romantikus!
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy nem engedte, hogy én fizessem ki...
2017. okt. 31. 18:29
4/7 anonim válasza:
Én is csak ezt tudom mondani hogy hívd fel mikor a tesod nem lessz otthon.Beszéljetek hisz bejössz neki nyomul rád te meg beleszerettél akkor sztem nincs mit tenni.Ne halazgasd a dolgot sztem .Ő sem fog örökké vàrni rad hogy mikor nyilsz meg neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Hogyan nyíljak meg neki?
2017. nov. 3. 11:06
6/7 anonim válasza:
Ahogy irtak hívd el valahová, legyetek csak ketten, a többi meg majd kialakul.
Venni fogja a lapot szerintem.
Nézz a szemébe gyakran, onnan szerintem már tudni fogja, h. Nem közömbös.
Aztán majd írd meg hogy sikerült a terv. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végül ő lépett és hívott el kettesben találkozni. Ma volt a találka és végül összejöttünk és mindent megbeszéltünk. 🙂
2017. nov. 18. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!