Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktak. Mit tehetnék?

Lebuktak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagymamámmal élek, mert apukám vidéken lakik. Mamának mostanában azt mondtam, hogy elmegyek a barátnőmhöz ott aludni. És ez nem volt igaz, helyette máshová mentem. Ma éjszaka sem voltam otthon, mert egy olyan barátnőmmel voltam, akit mama nem szeret, ezért neki azt mondtam, hogy egy másik barátnőmmel vagyok. Igen ám, de mamát felhívta annak a barátnőmnek az anyja, akinél igazából voltam. Mi a csajjal kint voltunk egy játszótéren. Olyan éjfél előtt kicsivel mama felhívott, és mondta, hogy tudja, hogy nem vagyok annál a barátnőmnél, és mérges volt, és azzal fenyegetőzött, hogy elküld apámhoz. Mit tehetnék? Hazudjam ki magam ebből a szituból? De hogy?
2012. aug. 24. 04:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb egyenesnek lenni?!
2012. aug. 24. 05:17
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Annyira undorító, hogy ilyen fiatalok vannak ma :( És még ebből is hazugsággal akarsz kibújni, szerintem ásd el magad. Vagy ha nincs ásód, akkor gondolkodj el, vajon miért mérges rád. Ha megerőlteted az agyad, rá fogsz jönni, és azt is tudni fogod, mit kell tenned.
2012. aug. 24. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogja tudni a "kedves és megbízható" kérdező.
2012. aug. 24. 05:22
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

Hány éves vagy??

12?

Ìrásodból ítélve.....

Elözször is.Legyél öszinten!!

Tiszteld nagymamádat azért mert nevel!!

Beszélj vele öszintén.

A 3. éjfél körül neked már ágyban a helyed nem a játszótéren!!

2012. aug. 24. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!