Meg kellene hívni a fiam barátnőjét karácsonyra?
A kis fiam 18 éves, 2 hónapja van együtt a barátnőjével. Most felhozta, hogy jó lenne ha karácsonykor elhozhatná hozzánk.
Most azért eléggé gondban vagyok ezzel, egyrészt nálunk szenteste van a családi vacsora és ajándékozás. A kislány 17 éves, egyrészt hol vannak a szülei akik ilyenkor elengedik. Azt mondta a fiam, hogy nem törődnek vele.
Másrészt azért még elég friss a kapcsolatuk, hogy az egész családhoz elhívjam. Még nekünk se mutatta be, akkor tervezné.
Nem tudom mit tegyek. Nem akarok bunkó lenni és hirtelen döntést hozni. A nagyobb gyerekeim se hozták karácsonyi vacsorára a pár hónapos kapcsolatukat , így ez most eléggé új szituáció nekem. Ti mit gondoltok?
Ha Te úgy gondolod, hogy 24-ét Te túl meghittnek érzed ehhez, inkább a szűk család ünnepeljen, akkor közöld vele. Ne szégyelld, tettél már eleget érte.
Más napokon jöhet nyugodtan.
Nem vagy bunkó, amiért nem akarsz meghívni valakit a családi karácsonyozásra, akit soha még csak nem is láttál. Nem is értem amúgy, hogy miért nem akarja bemutatni előtte legalább nektek, a szűk családnak.
Szerintem az lehet egy jó kompromisszum, hogy mutassa be hamarosan és ha nektek is szimpatikus, akkor hívd meg, csak ne szentestére, hanem másnap.
18 évesen "kis" fiad, aztán csodálkozol, ha karácsony után elköltözik, mert nem jöhet át a barátnője.
Szerintem ő nem karácsonyozni akarja hívni kifejezetten, hanem szimplán, hogy ott legyen vele és ezt jó alkalomnak gondolja.
Én 15-6 éves koromtól bárkit hozhattam bármikor.
Szentestére úgy is marha sok kaját főztek muterék mindig, meg a nagymama is hozott, szóval örültek, hogy ott van az aktuális nőm, meg minimum 2 haverom felemészteni a sok étket:D
Persze, jobb ha előtte bemutatja, de én azt is feleslegesnek érzem komolyan venni, mert úgyis szobán lesznek szinte végig, + nem a te párod, hanem az övé és nem hozzád jön, hanem a barátjához.
Kérdezni tudsz róla előre is a fiadtól, nem kell az első közös étkezésből kihallgatást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!