Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha felnőtt...

Hogyan reagálnátok, ha felnőttként születne testvéretek?

Figyelt kérdés
A helyzet teljesen abszurd! Anyunk 46 évesen terhes. Én 26, a húgom pedig 23 éves. Tesómmal együtt mi nagyon rosszul fogadtuk ezt a hírt. Ti hogyan viselnétek?
2023. okt. 6. 17:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
74%

30as, tapasztalat. A legtöbb későn szülő nő ezt teszi. Mert jaaj ő fáradt, meg csak ide kell elugrania fél órára, csak oda egy órára...aztán szép lassan a nagyobb testvéreknél landol a kicsi egyre többször.

Ugyan ez volt nálunk is, én 17 voltam mikor anyám megint szült. 18 évesen elmenekültem, addig életem se volt, annyiszor sózta rám.

De itt az oldalon is rengeteg példa van erre.

2023. okt. 7. 15:46
 32/40 anonim ***** válasza:
61%

"De itt az oldalon is rengeteg példa van erre."

46 évesen szülő nőre, akinek két kulonelo felnőtt gyereke van es őket akarja bébiszitternek hasznalni? Kétlem. Arra többet találsz, amikor a gyerek akarja az anyjára/anyosara bízni az unokat.

2023. okt. 7. 15:58
 33/40 anonim ***** válasza:
28%

"Ugyan ez volt nálunk is, én 17 voltam mikor anyám megint szült. "

A kérdező 26 és nem otthon él, az feltunt?

2023. okt. 7. 15:59
 34/40 anonim ***** válasza:
83%
33as, miért? Attól telefon nincs a világon? Vagy internet, amin zaklathatja a felvigyázással?
2023. okt. 7. 16:07
 35/40 anonim ***** válasza:
43%

34!

Bakker, nem veszed észre, hogy te a te valamikori életedre vetítés ki a problemat? TE otthon éltél, kéznél voltál 17 évesen. A KÉRDEZŐ nem el otthon és 26 éves. Miért vizionalsz?

2023. okt. 7. 16:18
 36/40 anonim ***** válasza:
64%

35, mint írtam, 18 évesen elmenekültem, és utána is hívogatott.

És te miért vizionálod, hogy a szent édesanya sosem fogja rásózni a kérdezőre a gyereket?

2023. okt. 7. 17:18
 37/40 anonim ***** válasza:
79%

36!

Mondjuk egy szóval nem írtam ilyet, de mindegy. Lehet rá akarja bízni. Lehet hogy nem. Es? Német tud mondani. NEM OTTHON ÉL. A telefont se kell felvennie. Amúgy meg nem a lehetséges bebiszitteles miatt nem tetszik neki, hanem az anyja egészsége miatt aggódik.n

2023. okt. 7. 18:10
 38/40 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon durva, amiket egyesek itt írnak (nem foglalkoznának a testvérükkel, nekik az idegen lenne stb. ) Én komolyan nem is értem, hogy milyen emberek vannak. Szó nem vt arról a kérdésben, hogy a kérdező anyja a kérdező nyakába akarja varrni a gyereket, de egyesek már ilyeneket fantáziálnak. A kérdező anyja azt csinál amit akar, nem a saját gyerekétől fog engedélyt kérni arra, hogy úgy élje az életet ahogy akarja. Megérteném ha alkoholista lenne vagy ilyesmi, de ahogy látom itt nincs erről szó, szóval kérdező, ne dumálj bele az anyád életébe, mert semmi közöd hozzá. Gondolom te se úgy fogod majd élni az életed, ahogy a te gyereked előírja neked.
2023. okt. 7. 19:27
 39/40 anonim ***** válasza:
87%

20 eves voltam, amikor a feltesom szuletett, en orultem neki. Apam akkor volt 45 eves, a felesege 42.

Ha ne adj isten ugy adodna, hogy nem tudjak felnevelni akarmi miatt, kerdes nelkul vallalnam. Pedig nekem is van mar azota 2 gyermekem, eltelt mar jopar ev. Bar azert nem gondolkozom ezen, nem temetem meg oket.

De ha baj lenne, segitenek.

Imadom az ocsemet, habar mar 20 evesen sem eltem otthon,de kerdes nelkul vigyaztam ra rengetegszer, mert en szerettem volna😊 A mai napig jon hozzank “nyaralni”, nagyon jol kijon a 3 gyerek egymassal.

Semmi problemat nem latok ebben, habar kivulallokent tenyleg lehet furcsanak hangzik, de a gyakorlatban ez azert nem akkora cucc, nem kell neki ekkora feneket keriteni.

2023. okt. 8. 16:36
 40/40 anonim válasza:
100%
17 éves voltam, amikor az öcsém született, 22 éves, amikor az első fiamat szültem. Nagyon sokat vigyáztam az öcsémre, aki a ma már felnőtt fiaimmal együtt nőtt fel. Nagyon szeretem őt, és a korkülönbségből adódóan egy érdekes és nagyon szoros anya-tesó-fia kapcsolat van közöttünk.
2023. okt. 9. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!