Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha felnőtt...

Hogyan reagálnátok, ha felnőttként születne testvéretek?

Figyelt kérdés
A helyzet teljesen abszurd! Anyunk 46 évesen terhes. Én 26, a húgom pedig 23 éves. Tesómmal együtt mi nagyon rosszul fogadtuk ezt a hírt. Ti hogyan viselnétek?
2023. okt. 6. 17:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%

Nem érdekelne. Az ő élete, nekem van sajátom.

Ha ő 49 évesen újra akarja kezdeni az újszülött-kori sok szrságot, egészségére, de azt elefeljtheti, hogy érzelmileg zsarol "ha meghalok, neked kell gondoskodni a gyerekről" (igen, létező jelenség).

Oldja meg, nekem az a gyerek egy 24 évvel fiatalabb idegen.

2023. okt. 7. 10:46
 22/40 anonim ***** válasza:
92%
Én egyetértek a kérdező aggodalmaival. Az anyukája nem idős, csak középkorú, viszont ebben a korban sokkal kockázatosabb a terhesség és a szülés. Meg gondoljatok bele abba, hogy 47-48 évesen nem biztos, hogy lesz annyi türelme és energiája egy újszülötthöz, mint húszéves korában.
2023. okt. 7. 11:36
 23/40 anonim ***** válasza:
31%
Tehát menjen abortuszra, mert akkor boldog lesz q kerdezo?
2023. okt. 7. 11:58
 24/40 anonim ***** válasza:
72%
22-es válaszoló vagyok. Ne abortuszra menjen, mert annak semmi értelme nincs, hanem korábban kellett volna gondolni a védekezésre. A kérdező szavaiból úgy jön le, hogy ez nem egy tervezett terhesség. Hasonló helyzetben lehet én sem örülnék neki, hogyha a gyerekem és a testvérem között alig lenne pár év különbség.
2023. okt. 7. 12:07
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

12es, miért is kéne besegíteni? nem a kérdezőék akartak testvért, oldja meg az aki szül, meg a gyerek apja.

Én semlegesen állnék hozzá, az ő dolga mit csinál, de nem hinném, hogy képes lennék testvérnek tekinteni azt a gyereket, túl nagy a korkülönbség. Szerintem annyi lenne, mint távoli unokatestvérek gyerekeivel, ünnepeken kapna tőlem valami ajándékot és ennyi. Foglalkozni nem foglalkoznék vele.

2023. okt. 7. 14:38
 26/40 anonim ***** válasza:
33%

24!

Aha. Mert hát ugye létezik a 100% biztos védekezési módszer.

Amúgy meg felnőtt az anya, MAGÁNÜGYE, hogy vallal e gyereket 46 évesen, az egyetlen, akinek ehhez köze van, az a gyerek apja. A gyerek meg akkor szóljon ebbe bele, ha szerinte az ő anyjának is joga lenne abba beleszolnia, hogy ő vállal e gyereket.

2023. okt. 7. 14:48
 27/40 anonim ***** válasza:
67%
26 oké, de akkor az anya egy pillanatra se kérje meg a nagyobbat hogy vigyázzon a kicsire, igaz? Hiszen anyuka magánügye ha szül, így a magánügye az is hogy megoldja a felügyeletét.
2023. okt. 7. 15:21
 28/40 anonim ***** válasza:
62%
27, oké, de akkor a kérdező egy pillanatra se kérje meg az anyjat hogy vigyázzon a kicsire, igaz? Hiszen a kérdező magánügye ha szül, így a magánügye az is hogy megoldja a felügyeletét.
2023. okt. 7. 15:26
 29/40 anonim ***** válasza:
75%
28as, én személy szerint nem szoktam megkérni senkit ingyen bébiszitternek, van fizetett segítségünk, így normális szerintem. Szerintem aki normálisan gondolkodik, az nem sózza más nyakába ingyen a gyerekét.
2023. okt. 7. 15:29
 30/40 anonim ***** válasza:
20%

29!

Na és miből gondolod, hogy a kérdező anyja a kerdezore akarná sózni a gyereket?

2023. okt. 7. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!