Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utólag kár ezt odamondani...

Utólag kár ezt odamondani nekik? Ti ezek után hogy viszonyulnátok hozzájuk?

Figyelt kérdés
Közeli családtagék kértek meg, hogy segítsünk ház renoválásban. Rokonokat is meghívtak, mert nagy meló volt. Végén kiderül, hogy nekik még pénzt is adtak adtak a munkáért. Hozzá kell tennem, hogy esett az eső meló közben és sajnos én durván megfáztam, 2 hétig no meló. A gyógyszer 60.000Ft-ba került. Valahol ez az én egyéni problémám, tudom, de valahol kicsit furcsán érzem ezt a szitut. A pénzadásról kisúton tudok másik ember informált.
2023. szept. 24. 07:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
A megfázásért nem ők felelősek. Azt viszont, hogy másnak fizettek, nektek meg nem, tisztázni kell. De lehet, hogy az a másik olyan távoli rokon, mintha nem is lenne az, és azért fizettek, nektek, közelieknek meg furcsán vette volna ki magát. Mindent érdemes tisztázni, ne maradjon félreértés.
2023. szept. 24. 09:24
 22/29 anonim ***** válasza:
44%

A másik végigdolgozta a napot, esetleg szakmunkát végzett vagy előtte szállításban is segített és a benzint fizették ki neki.

Te meg elmentél segíteni (valószínűleg már elve betegen ha úgy búcsúztak tőled, hogy gyógyulj meg...) és a meló vége előtt leléptél.

2023. szept. 24. 09:33
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

60 ezer forint volt a gyógyszer.:)

Szívműtéted volt a megfázás miatt mert kb akkor lett volna ennyi.

Az antibiotikum is támogatott gyógyszer kb 3 ezer forint.:)

Kamu.

2023. szept. 24. 09:34
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
23, most jön, hogy külföld és magánorvos :D
2023. szept. 24. 10:15
 25/29 anonim ***** válasza:
92%
De mi az a renoválási munka, amivel nem tudták megvárni az eső végét? Esőben nem csinálunk kinti munkákat, nem a megfázás miatt, hanem mert az eső árt az anyagoknak, gépeknek, hibás lehet a végeredmény. Bontási munkákat lehet ilyenkor csinálni, de azzal meg lehet várni a jóidőt.
2023. szept. 24. 10:24
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Vótmá.. 60 e Ft? Na ne viccelj..
2023. szept. 24. 11:48
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
nem reagálod túl
2023. szept. 24. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
24%

Csak 2 dolgot írnék. A megfázás nem olyan betegség, amire kell meló. Középkorban fűtés nélkül is 1-2 hét volt, csak be kellett takaróznod.

Másik, amit egy másik kollega mondott. Egy abnormálisan, sőt nem funkcionáló család vagytok. Nem tudtok kommunikálni. Nem tudjátok, hogy működik az élet, a saját elmétek. Túl kevés az önismeretetek. Gyakoroljatok. Csak ez a nem normális a sztoriban.

2023. szept. 25. 10:54
 29/29 anonim ***** válasza:
19%
Ígérték hogy fizetnek neked? Be lettél csapva? Aligha. Ha csakúgy megajándékoznák ezeket a rokonokat melótól függetlenül akkor is kiakadnál hogy téged miért nem???? Antibiotikum: én csak műtétek után kaptam fertőzést elkerülendő más meg úgy eszik mint a kalácsot, ez nem normális dolog. Nagyi élettársát juttatja ilyesmi az eszembe. 90 felett fájt a dereka mert kényelmetlen volt a fotel és contramalt szedett rá ami végstádiumú rákosoknak való hogy ne ordítsanak a fájdalomtól
2023. szept. 25. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!