Utólag kár ezt odamondani nekik? Ti ezek után hogy viszonyulnátok hozzájuk?
Esőben könnyű megfázni. - ha felöltözöl vízhatlan!, meleg cuccba, NEM fázol meg, ez tény.
Ha meg olyan szr az immunrenszered, hogy egy majdhogynem NYÁRI eső így kicsinál, érdemes lenne tovább gondolkozni és azt erősíteni.
"Hozzá kell tennem, hogy esett az eső meló közben és sajnos én durván megfáztam..."
Postáskent dolgozom, nem Magyarországon, és mivel itt igen sokat esik, van hogy napokig esőben vagyok kint órákon át. Sosem voltam emiatt beteg
mondd el nekik
1. megkönnyebbülsz, nem cipeled ezt a sérelmet
2. ha csak duzzogsz, nem értik miért teszed, te leszel a rossz végül
3. hátha magukhoz kapnak és javul a kapcsolat
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
18, de nem erről van szó.
A kérdés az, hogy túlreagálom-e vagy sem. Ha túl, akkor kuss van. Ha nem, akkor meg felesleges bármit is mondani, elásták magukat. Ez esetben is kussolok.
Túlreagálod.
A megfázásod a te hibád. Vagy időben kellett volna abbahagyni, vagy felöltözni eső ellen. Te ismered a szervezetedet, te tudod, mit bírsz.
A 60e Ft-os gyógyszerszámla nevetséges. Egy antibiotikum 3-4e Ft. Ha mindent összevásárolsz a patikában, aminek köze lehet a bajodhoz, akkor se tudod 10-15e Ft fölé nyomni a költségedet. Egyébként is, ha több, mint sima megfázás (nátha), akkor nincs köze ahhoz, hogy esőben dolgoztál.
A pénzt illetően viszont neked van igazad. Erre rákérdezhetsz, hogy ha X kapott, akkor te miért nem. Persze lehet, hogy ennek is volt elfogadható oka. Pl. a munka egy része szakmunka volt, amihez szakképzettség kellett, ami egyedül annak a rokonnak volt a csapatban, tehát ő nem rokoni mivoltában, hanem szakember mivoltában volt ott.
Mondjuk aki ezt visszamondta neked (hogy ő kapott, míg te nem) az jó nagy sz...keverő, erről ez a véleményem. Legalább tartotta volna a száját a hülyéje. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!