Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utólag kár ezt odamondani...

Utólag kár ezt odamondani nekik? Ti ezek után hogy viszonyulnátok hozzájuk?

Figyelt kérdés
Közeli családtagék kértek meg, hogy segítsünk ház renoválásban. Rokonokat is meghívtak, mert nagy meló volt. Végén kiderül, hogy nekik még pénzt is adtak adtak a munkáért. Hozzá kell tennem, hogy esett az eső meló közben és sajnos én durván megfáztam, 2 hétig no meló. A gyógyszer 60.000Ft-ba került. Valahol ez az én egyéni problémám, tudom, de valahol kicsit furcsán érzem ezt a szitut. A pénzadásról kisúton tudok másik ember informált.
2023. szept. 24. 07:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%

Esőben könnyű megfázni. - ha felöltözöl vízhatlan!, meleg cuccba, NEM fázol meg, ez tény.

Ha meg olyan szr az immunrenszered, hogy egy majdhogynem NYÁRI eső így kicsinál, érdemes lenne tovább gondolkozni és azt erősíteni.

2023. szept. 24. 08:04
 12/29 anonim ***** válasza:
76%

"Hozzá kell tennem, hogy esett az eső meló közben és sajnos én durván megfáztam..."

Postáskent dolgozom, nem Magyarországon, és mivel itt igen sokat esik, van hogy napokig esőben vagyok kint órákon át. Sosem voltam emiatt beteg

2023. szept. 24. 08:05
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Esőben minek dolgoztál akkor? Gondolom nem vertek volna agyon ha felbehagyod. Nekem az az érzŕsem nem szívesen mentél segiteni, csak muszájból, az meg mindíg keserű szájízt hagy maga után..
2023. szept. 24. 08:11
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként elmondanám nekik a problémámat, mert ha sértődés lesz, legalább nem kell menni legközelebb.
2023. szept. 24. 08:13
 15/29 A kérdező kommentje:
Abbahagytam, sajnos túl későn. Én szívesen mentem segíteni. Esőben melóztunk, mert akkor jött össze a csapat. Most miután megtudtam, hogy mást kifizettek és nekem meg csak annyit mondtak gyógyulj meg...hát nem tudom. Eléggé elgondolkoztam.
2023. szept. 24. 08:20
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Kikezek neked, akik így semmibe vesznek? anyádék?
2023. szept. 24. 08:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Közeli családtagok. Pontosan így érzek. Csak gondoltam rákérdezek, hátha csak túlreagálom a dolgot.😔
2023. szept. 24. 08:30
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

mondd el nekik

1. megkönnyebbülsz, nem cipeled ezt a sérelmet

2. ha csak duzzogsz, nem értik miért teszed, te leszel a rossz végül

3. hátha magukhoz kapnak és javul a kapcsolat

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...

2023. szept. 24. 08:35
 19/29 A kérdező kommentje:

18, de nem erről van szó.

A kérdés az, hogy túlreagálom-e vagy sem. Ha túl, akkor kuss van. Ha nem, akkor meg felesleges bármit is mondani, elásták magukat. Ez esetben is kussolok.

2023. szept. 24. 08:38
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

Túlreagálod.

A megfázásod a te hibád. Vagy időben kellett volna abbahagyni, vagy felöltözni eső ellen. Te ismered a szervezetedet, te tudod, mit bírsz.

A 60e Ft-os gyógyszerszámla nevetséges. Egy antibiotikum 3-4e Ft. Ha mindent összevásárolsz a patikában, aminek köze lehet a bajodhoz, akkor se tudod 10-15e Ft fölé nyomni a költségedet. Egyébként is, ha több, mint sima megfázás (nátha), akkor nincs köze ahhoz, hogy esőben dolgoztál.

A pénzt illetően viszont neked van igazad. Erre rákérdezhetsz, hogy ha X kapott, akkor te miért nem. Persze lehet, hogy ennek is volt elfogadható oka. Pl. a munka egy része szakmunka volt, amihez szakképzettség kellett, ami egyedül annak a rokonnak volt a csapatban, tehát ő nem rokoni mivoltában, hanem szakember mivoltában volt ott.

Mondjuk aki ezt visszamondta neked (hogy ő kapott, míg te nem) az jó nagy sz...keverő, erről ez a véleményem. Legalább tartotta volna a száját a hülyéje. :-)

2023. szept. 24. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!