Utólag kár ezt odamondani nekik? Ti ezek után hogy viszonyulnátok hozzájuk?
Mondani nincs értelme, kapcsolatot leépíteni annál inkább.
Mondjuk azon elgondolkoznék, hogy mennyire érdemes pletykára alapozni az egészet.
Az viszont a te sarad, hogy nem tudsz normálisan felöltözni. Ezt véletlenül se vágd senki fejéhez
El nem tudom képzelni hogy kerülhetett 60e forintba a gyogyszered egy sima megfazasra...
Anyámnak nyilván ingyen segitek, bármikor, bármiben, ha tudok. A nagynénémnek már meggondolom, lehet inkább Nerflixen nézek egy részt valamiből helyette, de ha megtamogat anyagilag, talán mégis inkább a segitseget választom.
Nem sima megfázás volt. Antobiotikumokkal, stb. Eléggé elért. Ezért volt ennyi. Minden drága már itt.
Felöltöztem, ez nem arról szól. Esőben könnyű megfázni.
Csak kíváncsiság: milyen renoválást kell feltétlenül szakadó esőben végezni?
Mert nyilván csak kizárólag esőben lehetett csinálni, különben mondtad volna, hogy "bocs, gyerekek, hagyjuk félbe mert esik, majd folytatjuk ha elállt".
A 60.000 Ft gyógyszer megfázásra meg az inkább hagyjuk kategória, nem gondolom, hogy a közeli családtagjaid kényszerítettek, hogy a TV-reklámokban látható legdrágább cuccokat vedd meg a gyógyszertárban.
Odamondani semmit. Hogy más családtag ezért pénzt kér/kapott, ezt nektek kellett volna tisztázni az elején.
Ha utólag tudtad meg, hát, nem tudom milyen családi kötelék, de biztos többet a tájukra sem nyitnám az ajtót. Vagy most kérnék tőlük segítséget. De nem a gyógyszerek árát. Hanem mondjuk vesz neked valamit amiért segítettél.
"Nem sima megfázás volt. "
Akkor köze nincs hozzá annak, hogy nekik segítettél
Hozzá kell tennem, hogy esett az eső meló közben és sajnos én durván megfáztam - ez nem az ő hibájuk :D Fel kellene öltözni.
Kettő: semmilyen renoválást nem csinálnak szakadó esőben, mert lehetetlen. Benti munkáknál pedig nem ázol meg ;)
A 60.000 gyógyszerre meg szintén a saját hülyeséged.
Sajnáltathatod magad, de erről te tehetsz, és ha ilyen bromsággal elém állnál, néznék rád, mi a franc a bajod.
Azt meg illik ELŐRE tisztázni, és lepapírozni, kérsz-e fizetséget érte és ha igen, mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!