Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknél össze-vissza, mindenho...

Akiknél össze-vissza, mindenhonnan vannak testvéreik, azok hogy viszonyulnak hozzájuk? Milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 23:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Maygarul azt kérded, hogy a féltestvérek hogy viszonyulnak egymáshoz?
2023. márc. 11. 00:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy jól vagy rosszul vagy sehogy. Ahogy a testvérek, emberek között is fennállnak ezek a lehetőségek.
2023. márc. 11. 05:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek voltak féltestvérei is. Hol kapcsolatban volt velük, hol nem. Nem mondhatnám, hogy kötődött volna hozzájuk.
2023. márc. 11. 06:50
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Tőlem kb 8-10 évvel fiatalabb iker pár féltestvéreim vannak apai oldalról.

Néha suliból hazafelé benéztem apámhoz, és mindig le lettem ordítva, megrángatva ha foglalkoztam volna a gyerekeivel. Miután 2 évesek lettek nem is jártam oda.

Szerintem azt se tudják, hogy létezek. Tehát semmilyen viszonyunk nincs.

2023. márc. 11. 07:38
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
A legnagyobb korkülönbséggel lévőkkel (akik a legmesszebb laknak) jövök ki a legjobban. (Ők édes tesók, off: mókás, de nálunk nem minden tesó rokona a másiknak). A húgom éli az életét, pörög ezerrel, néha beszélünk, de neki a kicsikkel sincs több kapcsolata. A privát fél tesóját nem tudom. A saját privát féltesóm esetében vitatott, hogy én tettem tönkre az életét a születésemmel, vagy a hülye döntéseivel ő egy csomó más emberét. Szerinte előbbi. De mindennap órákat dumál anyánkkal a hülyeségeiről.
2023. márc. 11. 07:50
 6/16 A kérdező kommentje:

Írok példát erre az össze-visszaságra:

Apámtól van egy féltestvérem az első kapcsolatából, meg van egy a harmadikból (anyám utáni) egy féltestvérem.

Anyámtól van egy féltestvérem, aki idősebb nálam sokkal.

Van kettő édestestvérem.

2023. márc. 11. 09:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy 20 évvel idősebbek. Már 45-50 évesek. Nem ismertem őket sose
2023. márc. 11. 09:09
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Zsaaaaaaaaaaaaa
2023. márc. 11. 10:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Apám nagy ku.rvapecér volt (mielőtt megkérdezné valaki: nem cigány, csak egy szar alak aki a farkára húzott kb mindenkit aki nem futott el előle). A tíz tesóból ismerek kettőt, akivel együtt nőttem fel. a többiekről annyit tudok hogy vannak. semmit sem jelentenek nekem, nem többek mint az aktuális maca\szertő\ribi becsúszott porontyai.
2023. márc. 11. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyum és apum is voltak hazasok mielőtt egymassal hazasodtak ossze. Mindkettőjük részéről feltestverem van, 13 evvel idősebb batyaim.

Anyai részről, mintha edestestverem kenne, gyerekkoromban és most is a legjobb tesók vagyunk, napi szintű kommunikacioval. Apai részről semmi kapcsolat. Pedig 20 km-re lakunk egymásról.

2023. márc. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!