Hogy viszonyulnál hozzá, ha a párod baráti kapcsolatot ápolna az exével?
Már a kapcsolatotok elején elmondja, hogy milyen gyakran szokott vele beszélni, miről, és milyen gyakran találkoznak. Tudod, hogy békésen váltak el egymástól, mert a szerelem már kihült és alapjában véve tisztességes embernak tartod mindkettőjüket. Tudod, hogy az ex nehéz időszakokon segítette át a párod.
Nincsenek gyanús jelek, nincs titkolózás, a párod nem kifogásolja, hogy te is el gyere velük néha.
NEM... :D
Na, jó...
Ha őszintén elmondott mindent, akkor nincs okod féltékenynek lenni.Ha valami nem stimmelne, úgyis észre vennéd, mert a viselkedése megváltozna, és nem mondana el semmit sem.
Mindenképpen nyitva tartanám a szemem! Amíg semmi gyanús jel nincs, addig nem ellenezném, sőt talán még én is bekapcsolódnék és hagynám h átjöjjön néha és beszélgessünk hármasban. Ezzel sztem sok félreértés elkerülhető és megnyugszik a lelked is h nem kettesben vannak vhol stb.
20/L
A párom sokat segít az exének, nem bánom, sőt, örülök, hogy ilyen, ezért szeretem. Az én legjobb barátom is olyan srác, akivel egy ideig jártunk. Nagyon morcos lennék, ha valaki beleszólna... :
33N házas
Ha engem is "bevon" a baráti kapcsolat ápolásába(márpedig azt írtad,hogy ezt teszi)akkor sztem nem lenne gondom vele.Akkor ugyanis látnám hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz,látnám hogy valóban csak barátok.
Viszont hangsúlyozom,hogy ezt úgy írtam le,hogy nem vagyok benne a szituban.És így általában könnyebben beszél az ember.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!