Ilyen szituációban bejelentés nélküli rokonokhoz hogy viszonyulnátok?
Kicsit összetett a sztori rész, csak hogy érthető legyen .
A családunk mindig is összetartó volt, legalábbis gyerekként én azt hittem az, de kiderült , hogy a nagymamán tartotta össze a családot , aki két éve elhunyt.
Nagymamához, ahol most én lakom a párommal( megvettük a nagynénémet apám meg ramiratta) minden hétvégén jöttünk. Sütött főzött , mindig minden megvolt , előttünk volt...
Régen is sokszor jöttek a városiak bejelentés nélkül, és volt hogy mamikám készült, de nem jelent meg senki. Fordított helyzet is sokszor előfordult pont emiatt.
Mikor mami meghalt és a ház üres maradt, a szüleimhez simán betoppantak nyolcan ebédelni hétvégén , jöttek Pestről is bejelentkezés nélkül húsvétkor is tavaly.
Mivel most én lakom itt nagymamám házába párommal a szüleimtől tudom meg újabban, hogy készülnek jönni húsvétra.....ide.
Ami azért meglepő mert az utóbbi egy évben alig tolták az orrukat, holott nem messze laknak.
De ez a mami háza nekik még mindig és elvárják a kiszolgálást. Legutóbb is körbe ülték az asztalt hogy jöttek ebédre...én meg dolgoztam vasárnap pont(vendéglátásban) szegény páromra maradt az egész kínos helyzet.
A házat átépítettük. Ami mamikám idejében volt a nappali az most háló, de előszeretettel fekszenek be az ágyunkba tvt nézni...csak mert régen itt lehetett most miért nem lehet..és előszeretettel szólnak bele a berendezésbe, a kertbe, a virágágyásokba , mindenbe.
Én szeretem őket...jóba vagyok velük , nem akarok problémát de ez kellemetlenül esik nekem és nekik is .
Most főznom kell és a gyerekeknek utolsó pillanatban nyuszit venni, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, ne legyen az mint tavaly a szüleimnél.
Ti mit tennétek a helyzetemben?
kijelenteném , hogy ez nem átjáró ház, plusz most vírus van nem jöhetnek át. És ha jönnek is látogatni akkor legközelebb te mész át mert a vendéglátás oda-vissza működik...
Ne legyetek töketlenek, ha nem engeditek be őket nem jönnek be . Ha az ágyra fekszik küldd el mint egy engedetlen kutyát szokás stb.
Hozzám sem lehet bejelentés nélkül jönni, mert nem nyitom ki az ajtót. Többen eljátszották már velem, senkit sem engedtem be. Azóta szól, aki jönni akar. Amiket felsorolsz, az meg a pofátlanság netovábbja, sosem engedném. Mi is pont így vagyunk, mint te, nagymama lakásába költöztünk, de fel kell fognia mindenkinek, hogy ő már nem él, mi pedig nem azok aa fajta emberek vagyunk, akik szeretik a látogatókat.
+ Nuyszit gyereknek????? Na neee!
4, szerintem csokinyuszira gondolt.
Kapu bezár, ajtó bezár.
Vírusgyanúsak vagytok, nem jöhetnek be, legközelebb telefonáljanak.
Eszedbe ne jusson beengedni őket, ha most nem állsz bele, neked is a fejedre nőnek!
Nem olyan nyuszit , hanem csoki nyuszit .
Ellenzem a húsvétra nyulat dolgot nagyon. Támogatom a nyulmentest és három éves kis szőrmókom is lakik velünk egy a házba, aki a minden :).
De gyereknek soha dehogy is félreértés ne essék.
A vírus az jó ok persze erre ;) erre is fogok hivatkozni szerintem.
Járvány van, nincs jövés-menés rokonokhoz!
Az ilyen bugrisok miatt lesz aztán a kijárási korlátozásból kijárási tilalom, aztán lehet szopni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!